Alla inlägg under augusti 2011

Av Sara - 11 augusti 2011 23:16

Den här dagen har varit så slapp..


Var till läkaren på morgonen (eftersom mamma ringt hela veckan å tjatat). Trodde de skulle tycka jag va larvig å skicka hem mig så jag fick känna mig dum, men icke remisser skickades och kallelse ska inväntas, troligtvis om nån vecka skulle ja få den..


Jag ska då alltid ha problem med dessa "ladyparts" och som om det inte redan var nog fick jag MÖRDAR-mensvärk sen, fy helvete va ont jag har, värkar ända ner i låren ju :/ nog om det..


Karro kom hit å sällskapade, så mysigt! Å Wille har babblat heeela dagen, han har ett eget språk men även om vi inte förstår de håller han låda, min underbara lilla prinskorv, det finaste & bästaste som finns!

Av Sara - 10 augusti 2011 15:15

 

Här regnar det som bara den, slår som spön i backen, hela parkeringen e översvämmad.. ;P hmm, hoppas de bli uppehåll, skulle behöva handla ju..


 

Av Sara - 10 augusti 2011 09:07

Blev en riktigt bra start på den här dagen, vakna när klockan ringde å hoppade in i duschen, fixade mig & Wille och inom 1 timme var vi utanför dörren.. provgick lite till dagis å tåget för att se hur lång tid det kommer ta ungefär.. sen är det ju bra om jag vänjer mig att starta dagen på en gång när jag vaknar.. annars brukar jag ju ta de lugnt på mornarna ;P


Det känns bra, med lite nytt som händer, förändringar :) & jag tror Wille kommer trivas jättebra på  dagis, det är jättefint och har bara hört bra saker om fröknarna han ska få :)


& så känner jag mig pepp på å börja jobba igen, känna att man gör lite nytta, och förhoppningsvis få lite fart på ekonomin :)


Men vad resten av dagen har att erbjuda vet jag inte, var ute å promenerade 1 timme drygt, och sen busat med prinsen, käkat frulle, fixat å grejat.. men nu då? har ju varit vaken drygt 4 timmar redan.. haha ;P


So long suckers!

Av Sara - 9 augusti 2011 22:27

Men det beror ju på att jag har haft fullt upp för en gångs skull ;)


I lördags var jag& prinsen med Mamma, Lasse & Tommy på Barkarby å kolla bilar.. var lite halvdåligt väder blåst å lite regn så efter ett par timmer tröttna vi å åkte hem, hade egentligen tänkt å kolla cruisingen oxå, men så blev det inte.. får bli nästa år ;)


Sov kvar hos mamma, tog det bara sååå lugnt hela helgen, skönt..

  Mamma bjöd på en piggelin-drink, lite i starkaste laget, men god :)



Wille lärde sig att komma upp i mammas soffa, så han satt i hörnet å slappade, goding!


Igår hade jag tvättstuga, var med Karro, & så hade jag småtjejerna här till idag..


     


Har fått träffa pappas Sandra som kom från Philipinerna inatt, Sara har varit här hela dagen, och Jonte kom senare och åt middag med oss, mysdag!


Men ska nog hoppa i säng, försöker vända mitt dygn, så jag kommer upp tiiiidigt på mornarna ;) Wish me luck!

Av Sara - 5 augusti 2011 11:58

Har haft en asnice vecka, nu är första gången på flera dagar som jag är helt själv (förutom Wille som ligger å sover) och har tid för lite bloggande..


I tisdags hade jag myyspyys med elin;

Ost, kex & vin å massa annat onyttigt ;) sjuukt trevligt!


Hon sov över här oxå, å sen var vi en sväng till tumba & så bjöd elin på en räkis ;)

 

& på eftermiddagen så kom  Tove & Linn hit (jag var barnvakt) vi lekte i parken och sen så vart det lite bakning oxå ;) som alltid när dom är här..

Träffade Brorsan när vi var o handlade oxå.. har inte sett honom på as länge :/


               


Igår var jag med Elin i skärholmen, hittade inte ett skit ;P lika bra de, man är ju inte direkt rik ;P var ju helt slut efter de, och det vanliga strulet på bussen, usch! fixade elins naglar oxå, och så sov hon över här.. imorgon åker hon till macedonien och blir borta nästan 4 veckor, och när hon kommer tillbaka så har jag börjat jobba :/ inte långt kvar nu..


 

Ska fixa lite lunch till prinsen nu, tror jag ska hänga med Momii i helgen, har inte träffat henne på hur länge som helst..


Pyss&Kram!

Av Sara - 2 augusti 2011 15:15

Är det bästa Wille vet! :) han e så envis att ha med sig till stranden, han ska bara ner i vattnet och plaska ;) vi var på Lida idag, men de va lite kyligare idag, så blev inget dopp för min del..


 

Men snart kommer Elin hit, blir lite myskväll :)


Tjing!

Av Sara - 1 augusti 2011 23:23

Hur längesen som helst jag var på stranden eller sandviken, säkert över 2 år sen.. & första strandvistelsen för Wille, let's face it, de e ingen mening med att åka själv till stranden med en 1åring.. Men idag åkte vi med Sus & tjejerna, å kör en repris imorgon :)


   Wille & Sus


    Favoriter x3


  Mammas lilla gris ;)


Vi blev hämtade vid halv 10 å var väl hemma runt fyra.. sen har vi hängt med Elin hela kvällen, blir nog en repris på de imorgon oxå ;) Men nu väntar sängen!


Natti natti!

Av Sara - 1 augusti 2011 08:00

Slutet på min föräldraledighet, på gott & ont.. Om 2 veckor börjar inskolningen för Wille, och jag måste verkligen få in lite andra rutiner, så vi kommer upp på mornarna..


Idag ska vi iväg till stranden&havet med Sus & småtjejerna.. ska bli mysigt! :) och vaknade för 1 timme sen så har hunnit med en del, wille sover fortfarande..


Tjing!

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards