Alla inlägg den 18 augusti 2011

Av Sara - 18 augusti 2011 18:15

Det hade gått jätte bra på dagis idag, Wille hade ätit jätte bra och sovit.. men bara en halvtimme, å när jag kom var all dom små ute i kapprummet och busade eftersom de större barnen fortfarande, då kom Wille å slingrade sig runt mina ben :) Trevligt att han blir glad när man kommer iaf :)


Efter dagis åkte vi till huddinge å hälsade på på mammas/mormors jobb, påvägen till tåget blev vi dock dränkta av världens ös regn.. haha ;P


 

Men vi kollade runt lite, wille behöver ju såå mycket nu när han ska gå på dagis, men eftersom att det blir 2 stora utgifter till den här månaden på samma inkomst, så kan jag inte köpa något..


Men Wille han har tur som har en så snäll mormor, så hon köpte massa grejer hon tyckte att han behöver, är så tacksam! samtidigt som jag får såå dåligt samvete :/ de e ju jag som ska köpa kläder till honom, men när jag har kommit igång å börjat jobba igen å har lite bättre ekonomi så ska jag betala tillbaka..


Men nu e dags för mat!


Tjing!

Av Sara - 18 augusti 2011 13:15

Är dagens färg!


Från H&M, 39.50:-

Av Sara - 18 augusti 2011 11:57

Jahopp, 2 timmar kvar till jag ska hämta prinsen..

Har hunnit få i mig 3 koppar kaffe, lägenheten är så ren som den kan bli och likaså jag ;)


Har rensat å slängt en massa i grovsoporna, och nu då? och imorgon? vad ska jag då hitta på ? Jag undrar bara hur han har det där borta på dagis.. säkert prima eftersom att dom inte har ringt..


Har försökt få tag i kommun ocå, eftersom att dom tycker att jag ska betala högsta avgiften, fast jag lämnade in mina inkomst uppgifter för 2 månader sen :/ aja, de e väl meningen att allt ska strula..


Ska försöka få tag i jobbet oxå, måste veta mer än "ring på fredag" för från och med måndag så måste jag jobba.. aja struligt.. måste ju veta om jag måste åka till det jobbet jag hade å hämta mina arbetskläder, dom blev kvar där eftersom att jag trodde att jag skulle få komma tillbaka..


Ja, lika bra å ta tag i det då ;)

Av Sara - 18 augusti 2011 10:14

Mja, idag vaknade vi inte förrän 8, tur att dagis är så nära men jag hann inte duscha..


Lämnade Wille på dagis vid 9, då var dom ute :) tur jag köpte nya skor till honom igår ;) men vad gör man hemma utan sitt barn? Känns så skumt, kände mig helt handikappad å gå hem utan vagnen.. ;P


Har städat lite, eller det som inte blev städat igår inte så mycke.. och jag ska inte hämta honom förrän 14, vad gör man till dess?


Finns väl alltid nåt å göra, ta en långdusch kanske? för de har jag väl inte gjort på över 1 år.. haha ;P Nä jag måste göra något, håller på å blir knäpp!


Tjing!

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards