Alla inlägg under november 2010

Av Sara - 14 november 2010 21:45

Hmm, sista dagen på denna vecka.. skönt!

Har sovit riktigt dålig inatt, min lille kille har varit jätte gnällig och vaknat hela natten :/ Det som gick så bra med sovrutinerna, men kan iof bero på sprutorna han fick..


Har segat hela förmiddan, hade bestämt mig för att de skulle bli en trist dag typ..


Men så ringde min "styvmor" Susanne och frågade om hon och småtjejerna kunde komma förbi, perfekt! satt och tänkte på dom, att jag saknade dom lite, mina raringar.. var ju så mycket med dom på hösten/vintern men nu har jag ju inte lika mycket tid för dom :(


Men dom va här ett par timmar iaf, hade med sig lite tårta som blev över från Linn's tjejmiddag igår ;) hihi..


 

Jätte mysigt att ha dom här, även fast de bråkar om vem som ska få hålla Wille.. ♥


Tog de lugnt resten av dagen, var ute på en liten promis, måste ju ta mig ut lite iaf :) verkligen jätte skönt även om vädret var trist.

Fixade mina naglar med, de blev glittriga idag. 


Nu har prinsen fått sin gröt, och blivit nattad :) Jag är lite cranky. Min syster har tydligen sagt upp kontakten med mig av ingen anldning alls, pratade med mamsen och de hade tydligen bråkat. Förstår inte riktigt var jag kommer in i bilden, men anyway. Blev lite irri, fick ett sms "STICK!" Tack för den du!


 

 


Nöjd kille :) De på BVC tror att han kommer förbli blåögd, det sägs ju att mörka pigment dominerar ljusa, men inte i dehär fallet.. det är okej för mig, älskar hans fina blåa ögon


.

Av Sara - 14 november 2010 00:02

Hm, har inte bloggat på ett par dagar.. har hållt mig sysselsatt..

Onsdags lekte jag med min chilenita, underbart. en riktig energispridare, hon gör mig glad :) torsdag var det vaccination & föräldragrupp, fredag myskväll hos Karro, Idag träffat min mom & min Elin.


Tror jag kanske är på väg in i nån höstdeppis eller nåt..

Är sjukt uttråkad, vantrivs, ja jag vet att jag är mammaledig.. men jag är ingen hemmamänniska, jag gillar människor, vill ha dom omkring mig. Dessutom sover bebisar ganska mycket.. iaf min bebis, 16 timmar per dygn medan jag själv bara behöver 6. Vad hittar man på med sig själv i 10 timmar?


Jag längtar efter att få jobba, åtminstone bara några timmar. Jag vill jobba, jag gillar att jobba, faktiskt.


Självklart älskar jag att vara med min prins, han är den bästa som finns! Men han är en bebis, behöver vuxna människor. & ekonomiskt är det nge roligt just nu, jag klarar mig, men inte mer.


Jag har valt det här själv, jag vet, jag säger inte att jag inte gillar mitt liv som mamma, jag älskar att vara mamma, det är underbart och helt fantastiskt! Men man kan väl ändå få sakna ett socialt liv? eller?


Just nu känner jag mig urtrist & ensam.



Av Sara - 9 november 2010 12:30

Blööö! Avskyr detta väder.. det har typ regnat heela förmiddagen, och nu snö.. blöt snö.. alla snackar om att det är så underbart & fint med snö..


Aa absolut! När det är kramsnö, vitt & kallt.. gråblask snö & som flyger åt alla håll och kanter, öhh, nej tack! Det värsta av allt är att jag måste ge mig ut idag =/


Förra tisdagen var vi ju på öppnis och fotograferade prinsen så idag ska vi se hur de blev, spännande :) & så har jag paket att hämta ut..

Av Sara - 8 november 2010 23:30

Idag gick vi till öppna förskolan, var där hela förmiddagen.. Prinsen slocknade i min famn, helt slut var han..


sen impuls åkte vid till IKEA med Fia&Grabbarna.. Fikade lite där och Huga sprang omkring och lekte :) Jag handlade dock ingenting.. även fast det fanns massor som jag ville ha ;)


Åkte hem å mötte Elin i tumba, hennes sista lediga kväll.. känns lite vemodigt.. kommer sakna våra myskvällar ♥ Men men blev middag & bus med Wille..

Prövade ge honom lite majspuré, men det var verkligen ingen hit.. han grimarserade och grimarserade.. och sen kräktes han.. så ingen mer sån för honom.. Han fick banangröt istället, mumsigt!


Min kusin Lisa kom hit en sväng oxå, jätte trevligt!


Nu har jag städat och fixat här hemma.. skrubbat varenda vrå typ..


Av Sara - 7 november 2010 20:15


är på tv just nu! Tycker det är lite kul :) & prinsen gillar det oxå ;)

 


Glor på "ensam mamma söker" och myser med sin nya Tiger som mamma kom med idag, den är väl typ 20 år gammal har jag för mig.


Pappa kom runt 16 och hämtade tjejerna, han hade haft trevligt iaf :) Sen stannade han en stund och busade med prinsen, som är stormförtjust i killar! Pappa kittlades, så wille tjöt av skratt! underbart!


 


Mine tjejer, dom är för rara! Linn blev alldeles till sig när hon skulle gå;


"Åhh, det är så jobbigt att ta farväl av Wille, man vill aldrig gå, vill ha med honom hem! & förresten Wille.. du vet väl att jag älskar dig!"


idag har vi inte gjort så mycket, mamma var här en snabbis, så tjejerna fick en varsin slant & köpa söndags-godis för ;) vi har mest busat med prinsen.. de fick hjälpa till och bada honom, hihi söta de är så hjälpsamma! Lite bilder från helgen;


 

Linn & Wille                                    Min lilla humla


 




Av Sara - 6 november 2010 23:15

Idag har jag mina småsystrar här, pappa skulle på dejt ;P

De e så söta :) Leker & gosar med Wille, haha han blev helt slut stackarn!


& Linn hade med sig en jätte gullig dikt som hon hade skrivit;


"Wille är jag moSter till nu.

jag älSKar lilla wille Han

DöPtes i tuna

SYrkan DET Var Tur för mäj

at DEt inTE BlEV En Tjij

Förj ag wille jöat DET

SKulE Bly En KillE"


Hur söt får man bli? Hon hade även gjort en liten bebis (som skulle föreställa Wille) jättefint! Skulle lagt in en bild.. men av någon anledning, så funkar det inte att få in bilderna på datorn helt plötsligt ?!


Men men, min mamma kom förbi på en fika oxå, har haft fullt upp här hela dagen, vi har bakat lite oxå, citronkaka med hallon och blåbär i, och tjejerna har busat med & bråkat om lilla prinsen.. Wille & Linn somnade för nån timme sedan och jag & Tove har kollat på Pingu :)


& Tove har oxå en dikt, men hon är inte riktigt färdig med den, hon är även gjort ett "Wille-kit" (hennes egna ord) men det är inte heller riktigt färdigt, hon håller på med det på slöjden i skolan iaf, och kommer att bestå av en tygpåse, en snuttefilt, en nalle och en fingerdocka :) Sötnosar!  

.

Av Sara - 5 november 2010 22:00

Startade dagen med att en gubbe från Botkyrkabyggen kom hit och skulle kolla på min spis, har ett mellanrum på ca:10cm mellan spisen och skåpet, klämrisk! det är alltså egentligen fel mått på spisen, så det riktiga borde ju vara att dem skulle byta ut den men icke, han silikonade fast en plank bit bara. asfult! + att den inte är lika lång som bänken och spisen, så prinsen skulle lika gärna kunna klämma fast sitt lilla huvve där ändå. suck.


Men prinsen fick gröt, försöker och försöker men han verkar inte riktigt hajja grejen, så inte mycket som bli svalt :P

 


& prinsen har blivit sjuk, förkyld, snorar & hostar och på allmänt dåligt humör.. Men han har sovit ganska mycket på dagen, och sen fick jag lov att ge honom lite alvedon, och då blev han mycket piggare och gladare så då busade & myste vi ett par timmar



Av Sara - 4 november 2010 20:45

Haha, min lilla prins är så söt.. Han vill verkligen framåt, så nu har han lärt sig att gå upp på knäna, inte kryp positionen..Men har inte fattat grejen med att man måste röra armarna oxå..


        


Så han blir jätte frustrerad å ställer sig på huvudet, ser jätte roligt ut, men han blir så arg, märks att han vill framåt.. snart så ;)


& till något annat roligt, min bästavän Elin har fått jobb! :D Hon var på intervju i måndags och så ringde dom idag och sa att hon hade fått jobbet, så hon börjar på tisdag redan! Jätte glad för hennes skull! & samtidigt lite ledsen för min egen skull, nu kan jag ju inte leka me henne på dagarna längre =/ Men vi får ses på helger eller kvällar istället :) är iaf jätteglad!

 

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards