Alla inlägg under januari 2012

Av Sara - 12 januari 2012 23:00

Katastrof dag, började med att försova mig en sisådär 3 timmar, härligt!

vaknade klockan 8 då jag skulle börja jobba, så ovärt! men jag var på jobbet efter en dryg timme, bra jobbat! sprang som en dåre mellan hem-dagis-& buss..


Bara där känns det ju som en riktig piss dag, men flöt väl på helt okej..

Fick samåkning från jobbet, så det ordnade upp sig, tills jag kom till dagis å prinsen inte ville följa med hem, hysteriskt utbrott och alla hans fröknar var där eftersom de hade planering..


Sen gick det bara utför, ville leka med Elin idag, men hon kunde inte.. hade behövt sällskap idag känner jag, kom hem insåg att mjölken var slut, bara ge sig ut i kylan igen.. Wille måttligt road av det förstås!


Lyckades slå hål i skallen på mig själv.. höll på å plocka in disken och hoppa rätt upp i köksluckan som stod öppen, fy i helvete så ont det gjorde! jag lovar jag såg stjärnor, så jag låg på golvet å kved en stund.. har en snajsig bula, å en hårtuss fattigare.. perfekt!


Men nu låter jag ju så bitter, vilket jag inte är.. har bara haft en sån "där" dag..

Men lyxade till det med en lååååång dusch och lite lyx ;)

 


& mys med finaste kissemiss!


 

Av Sara - 10 januari 2012 07:06

Har jag många av, det gäller bara att förverkliga dom också.. Lättare sagt än gjort?Mitt största mål i år är att fixa körkortet, jag ska banne mig ha det innan jag är 25! Skulle vara skönt å ha det redan till sommaren, men jag är realist ;) gäller bara att få tiden & ekonomin att räcka till! Men det löser sig nog ;) skulle underlätta såå mycket för mig.. Hade ju varit skönt om man hade någon att köra med, men vill man nå sina mål kan man inte räkna med någon annan än sig själv.. Annars skulle jag väl redan ha haft det? Är på väg till Jobbet nu, Wille var som en ängel imorse. Inget gnäll och inga utbrott, han satt å mös och kramades bara, gick så smidigt allting så fick vänta på bussen i nästan en kvart ;p & vår favorit fröken är tillbaka efter 4 veckors semester.. Gissa om prinsen var glad? :) Ha en bra dag :)

Av Sara - 9 januari 2012 07:25

Haha, drömde en störd dröm om tänder och tandläkare, så eftersom jag kom ihåg den när jag vaknade så kolladejag nån dröm tydnings sida "tappa: otur" "besöka tandläkare: erotiskt betingat, tyder på längtan efter samlag" mohaha! We'll, mitt undermedvetna kanske?Äckel känslan hänger sig kvar idag med.. Lyckades komma upp i tid iaf.. Saknar min lilla skrutt redan, han va så mysig imorse..

Av Sara - 8 januari 2012 10:15


Åh, dom är så klockrena dessa reklamer, känner igen mig så väl! Haha ;P lagerhumor?



Precis denna nivå ligger arbetsmoralen för dom flesta på mitt jobb ;)


Söndagsnöje, tvättstuga 7-11.. men vad smidigt det går idag :) fått en massa annat gjort också, blir väl så när man kommer igång direkt istället för att ligga å såsa halva dagen.. ;)

Av Sara - 7 januari 2012 23:14

Har haft en jätte mysig och lugn dag :) Vi har haft Karro på besök och Wille har varit på bästa-bus-humöret ;) Finfina julklappar fick vi oxå, så man känner sig ju lite bortskämd ;)


Vi har väl mest tagit det lugnt, ätit och myst, kollade på gladiatorerna.. fint å se på men inte mer än så ;P är inget större fan av muskelknuttar egentligen, eller vad vet jag? har varit singel så länge att jag inte vet vad för smak jag har längre.. haha..


Karro åkte hem för en timme sen, så jag har plockat undan och grejat lite.. ska ta tag i mig själv å framkalla foton, ligger väl efter med ett halvår eller så.. men måste ha bilder till Wille's trygghetstavla till dagis, borde varit klar för längesen men som sagt, dålig på å framkalla bilder, för det tar sån jävla tid ;P


Jag har verkligen världens finaste bustroll, tänk att han fyller 2 år i juni, inte klokt!

Av Sara - 6 januari 2012 07:34

Ja, och inte är jag ledig.. Detta tackade. Jag ja till för flera månader sen, har fått sova utan min prins inatt eftersom att mamma var tvungen å vara barnvakt, om de värker i mamma hjärtat? Oo ja! Det är skillnad om man drar iväg på nåt, men att vara hemma å inte ha prinsen där, det är tortyr! Grät som ett litet barn när jag kom hem.. Fy så hemskt!Men, nu är jag påväg till jobbet, dubbelt betalt så de får ju vara värt det ändå! :) & det värker i en annan del av hjärtat oxå, för lilla pappsen <3

Av Sara - 3 januari 2012 07:28

Den dåliga uppdateringen får jag skylla på att jag varit sjuk, påväg till första jobbdagen för i år! Som jag längtat, känner mig så rastlös när jag är hemma utan att göra nån nytta alls (har inte haft orken) nyår blev det lugnaste ever! Jag mådde skit och det var knappt att jag orkade laga mat men med lite medicin å hjälp av Ida så gick det tillslut ;) sen låg vi bara i soffan å mös framför tvn, gick ut på balkongen på 12-slaget å Wille sov igenom allt dunder och brak.. Undra vem han brås på? ;)Ha en bra dag! Tjing! :)

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards