Alla inlägg under januari 2012

Av Sara - 22 januari 2012 23:15

Av Sara - 19 januari 2012 17:02

Nu känns de ju bara så bra mycket bättre allting, tog upp det där ang. arbetstiderna idag igen, och jag fick som jag ville! :) så värt, och så mycket mindre stress jag kommer ha.. Sjukt skönt!

Av Sara - 18 januari 2012 22:39

Det är kaos i mitt huvud just nu.. jag har kommit till ett ställe som är helt meningslöst.

Tiden bara flyger förbi, men jag står kvar, mitt liv står still. händer ingenting.


Som en hamster i ett hjul, ingenting förändras. Fast, å andra sidan är väl det upp till mig? att förändringar sker? Men just nu har jag så sjukt svårt att hitta motivationen, sjuukt svårt.


Jag vet liksom inte var jag ska börja? just nu känns det som jag misslyckas på alla plan.. Det är ett jäkla pussel att vara 5 personer samtidigt; mamma, pappa, hushållerska, kock & arbetare.. på riktigt just nu faller jag på samtliga.. hur mycket jag än städar så blir det aldrig rent, hur bra jag än jobbar så märks det inte, hur mycket jag än försöker att vara den bästa mamman till världens finaste pojke, så funkar det inte.. han får världens raseri utbrott när jag kommer till dagis & springer iväg.. medan alla andra barn springer till sina föräldrar, så springer han från mig.. känns kul..


& jag är spyless på att sitta här själv varje kväll, antingen behöver jag hitta nya kompisar eller en snubbe.. vilket som det kvittar.


Jag vet, trista inlägg just nu, men jag behöver få ventilera för att överhuvudtaget palla..


Men till nåt positivt, idag var jag å lämna blodprover.. för att se om jag kan bli blodgivare, de e ju en bra grej? tycker jag iaf, alla som kan borde skänka blod. punkt & slut.


 

Av Sara - 17 januari 2012 21:15

Jag skulle behöva förändring, och mindre stress skulle betyda mycket för mig och min hälsa, den här j*vla magkatarren kommer för eller senare att förvandlas till magsår, för helt ärligt så finns det ingenting jag kan göra åt saken just NU.


Men idag var jag duktig, frågade på jobbet om det fanns möjlighet för mig att jobba 7.50-16:50 istället för 8-17, för er kanske det låter löjligt men för mig skulle det betyda så mycket mindre stress, om jag bara hann med 1 tidigare tunnelbana, så skulle jag slippa mitt dagliga sprinterlopp från jobbet till dagis.. & de sura minerna från fröknarna de dagar jag inte hinner.. sjukt trist å va den föräldern som alla fröknar avskyr.


Men självklart så funkade ju inte det, så sjukt löjligt! eftersom att jag alltid är på jobbet 20 i, och från kvart i står vi bara å väntar på att klockan ska bli 17.. så trodde inte att det skulle vara något problem.. men det var det tydligen.. det skulle bli "sura miner" om jag fick dom tiderna.. F U säger jag bara! småsinta äckliga missunsamma människor.. skit samma, jag kan ju inte göra mer än att försöka..


Så då återstår plan B, körkort & bil.. nån som vill birda till det? Nä.. var väl som jag trodde, så skit på er.

Av Sara - 16 januari 2012 23:15

Ja nån pulkaåkning vart det ju inte, skit väder.. snöade så fint på dagen å sen var det bara blötsnö & slask, tråkigt! Vilken pissvinter, men men har ägnat mig åt annat typ städning, för de e ju skoj!


Känner mig allmänt rörig & virrig just nu, sugen på förändring.


Men blir väl hoppa in i duschen nu? aningens sent jag vet, men så blir det alltid, tiden räcker lixom inte till.. well hell.


Av Sara - 16 januari 2012 11:34

Snoozade för länge imorse, tur att jag har Elin som ringde å störde skönhetssömnen ;) men jag var så trött! Har lunch, tog med mig matlåda till My oxå, eftersom att jag vet att hon gillar köttfärspaj ;) Känner mig lite småless på vissa folk, just nu.. Men men ska fokusera på det positiva istället, snöar lite ute så kanske blir lite pulkaåkning med prinsen efter jobbet, vore ju mysigt! :) Ny vecka, har inga planer över huvudtaget den här veckan, ganska skönt faktiskt! :) Så nu har jag dödat lite tid på att skriva typ ingenting egentligen ;p haha.Have ā nice day.

Av Sara - 15 januari 2012 22:44

Haft en jätte trevlig helg :) i fredags var det dock jäkligt lugnt, Wille var supertrött (som varje fredag) men jag hann peta i honom lite mat innan han somnade i alla fall.. jag var ju oxå helt slut, så somnade faktiskt på soffan ;)


Igår hade jag & Wille mysdag hemma på förmiddagen, dansade och sjöng ♥ så jäkla underbar son jag har!

sen mötte vi upp Ida i tumba, glutta runt i affärer och tog en fika :) mysigt!

& sen hade jag tjejkväll med finaste Karro, möttes upp i stan.. Sen åt vi på indisk resturang, sjukt gott! sen blev det bio, "The darkest hour" helt okej faktiskt :) och sen kände vi oss lite ölsugna så vi drog till Bar 54, blev kvar där till stänging, och sen kom Karros pojkvän å hämtade oss, och så körde dom hem mig till mamma! :)


 

Idag har vi mest myst och tagit det lugnt hemma hos mamma, var väl hemma runt 4 och då kom småtjejerna hit, jätte kul har inte träffat dom på hur länge som helst och deras mamsing behövde ett litet break på ett par timmar.. och Wille tyckte de var kul å ha mini mostrarna här.. blev köttfärspaj till middag & sen bakade vi muffins ;P


     


Har varit en mysig helg.. lite trist att folk sak pika att jag var ute.. inte för att jag bryr mig så, mest störande att de är missunnsamma och inte förstår att mitt enda sociala liv är jobbet.. så jag kommer att fortsätta unna mig ett par barnfria timmar då och då.. sen kan ni tycka och tänka vafan ni vill om det :)


Aa, kan väl räkna med en sömnlös natt, Wille somnade inte förrän efter 21, och har väl sammanlagt sovit en halv timme sen dess :/


Av Sara - 13 januari 2012 07:07

För här går det undan! Att det är isgata, å svin halt verkar inte bekymra busschafförn ett dugg! Gasar på utav helvete :/ läskigt!Lyckades vakna i tid oxå, kalas! :) men nå vidare sömn blev de inte.. 4 timmar typ? ;p å jag har sjukt ont i huvvet efter gårdagens smäll :/ buhu! Men färdig gnällt! Idag är det fredag, så imorgon får jag slappa å sova :) härligt! Har inga planer för helgen, som vanligt ;p vi får se vad som sker helt enkelt :)

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards