Alla inlägg under januari 2011

Av Sara - 23 januari 2011 17:25

Är en jävla dum grej! Vore bättre om man inte hade några så slapp man bli besviken.. right ? (inte på världens bästa humör ;))

Av Sara - 23 januari 2011 10:51

Aa då vare dags för tvättstuga igen, vilket blir ett projekt varje gång, kan ju säga att prinsen är inte överförtjust i tvättstugan..


Å det är ju inte bara det att man har typ hundrafetiotrekilo tvätt varje gång man ska släpa på, utan man måste klä barnet, sätta honom antingen i bärsele eller bilstol & traska till tvättstugan.. fram o tillbaka, fram o tillbaka.. fifan, nån som vill skänka mig en tvättmaskin ? :)

Av Sara - 23 januari 2011 00:15

För bövelen, hörde precis 2 jävla smällar, som pistolskott!

antingen står nån jävel på parkeringen & skjuter eller så är jag helt enkelt för trött å hör i syne, men mycke konstigheter händer här på helgerna.

Av Sara - 22 januari 2011 23:12

Eller? Haha min syster är för söt (17 & ½ år): "Kul att den här helgen blev helt utan fest, va ska jag säga på måndag i skolan lixom? Har inte varit på en enda fest, har inget liv" Men stackarn ;) ♥


Ahh, har fått klagomål på dålig update.. men trodde ärligt inte de va nån som va särskilt intresert av å läsa om mitt virriga liv ? Plus att jag inte alltid har nåt kul å skriva :P Hehe men här kommer det .. vad vi gjort de senaste dagarna..


Mm, onsdag blev min fining 7månader, heeeelt galet! mamma kom förbi å la sig på soffan och tog över min TV.. mm, men de va mysigt ♥


Torsdag så hängde jag med fina Elin, var å handla lite, fika lite, mös lite.. käre bror kom förbi på en kaffe oxå :)


Igår blev det en sväng till Willy's det blev:

♥ 260 st blöjor

♥ 35 liter välling

♥ 10 liter gröt

♥  2 flaskor babyolja

♥ + lite annat kraffs

= mamma fattig! & bebis nöjd :)


Sen fixade jag till Idas naglar, och sen drog vi hem till morsan, för dom hade besök av  moster Mittan & Henry från SMåland.. åkte dit käka lite tacos.. kolla på let's dance & blev kvar.


Idag har jag städat och donat,  sen kom kära papi förbi på en eller två kaffe, och kom precis hem för en stund sedan har varit i Tullinge på kalas, Styvis Susanne fyllde 45 :)


Wille lär sig nya grejer varje dag, har försökt få honom att lipa och "prutta" med munnen, och nu kan han de! Muhahaha de e så sött! äta opp han! Han har börjat banka med sina händer, å bankar gör han på allt och med allt.. mammas fejja funkar bäst! Inga gaddar än.. äter mer o mer men vägrar puré.. & han är heeelt underbar på kvällarna, då garvar han minsann åt allt, fruktansvärt kul.. älskar när han skrattar så go!

Av Sara - 19 januari 2011 19:50

Mamma är här på besök och har bäddat ner sig i soffan :)

 
Av Sara - 18 januari 2011 20:56

Amen hjälp asså, var o handlade idag.. tror ni inte att jag glömde varorna? IGEN? asså fyfan så jäkla pinsamt! & självklart var det ju samma tjej i kassan.. den här gången kom jag dock på de själv när jag hade hunnit igenom halva centrum, men faan höll på att skämmas ihjäl :/ virrig e ba förnamnet..


Idag var jag hos läkarn, ska käka medicin i 1 år så får vi se om det skett någon förändring..


Skrapade fram hela 10kronor på en lott idag, woho ja e rik!


Har inte bloggat på ett par dar har varken haft lust eller ork helt enkelt..

men helgen var rätt lugn, fredags gjorde jag i princip ingenting.. hörde äntligen ifrån Marie, den 11/1 kom en tjej..

Lördags var vi med Elin, var uppe å firade Mona igen ;)

Söndags orkade jag knappt kliva ur sängen.. vilodag helt enkelt blev inte många knop gjorda..


Igår så fixade jag naglar, Wille lärde sig hur man kunde klättra ur gåstolen, kalas! (INTE)


Den här dagen har gått den med, Wille har skrattat som aldrig förr allt jag gjort idag har varit jätte roligt! Kul :) älskar när han skrattar.


Av Sara - 13 januari 2011 21:15

Idag har varit en mysigpysig dag :) busade & myste mest på förmiddagen, sen kom pappa förbi på en fika och så bjöd jag in honom å tjejerna på middag..


Testade att göra köttfärslimpa för första gången, vart väl helt okej, men tror jag testar ett annat recept nästa gång..


Var iaf hur mysigt som helst att ha lite matssällskap för omväxlings skull, annars blir de gärna att man hoppar över de ;P


& prinsen smakar på allt, fiskbullar, macka, potatis.. och de mesta går, så länge de inte är puré.. hmm, tokigt att jag har bunkrat upp så har väl en sisdåär 15-20 barnmatsburkar i skafferiet ;P


Sen så kom Fia, Jani & busungarna förbi på en kaffe, och så hade dem varit på IKEA och passade på att köpa med sig en matstol till Wille, det tackar vi för! :)


Har fortfarande inte hört något från Mari, blir ju lite orolig..

Av Sara - 12 januari 2011 22:24

Haha asså, jag är en riktigt virrig mamma, var iväg och handlade lite mat..

så när jag hade betalat så gick jag, pratade med min bebis i min egna värld helt enkelt, hörde att någon ropade "Hallå!" ingenting jag brydde mig om.. tills någon tar tag i min axel, blev så jäkla rädd! "Du glömde dina varor"..

Men hjälp! hur pinsamt är inte det, stackars kassatjej fick jaga mig genom halva centrum.. om jag skämdes..


Så ja jag lyckades ta mig ut en sväng idag iaf, fast blev en kvälls promis..


& min ena kissemiss har börjat med något konstig och äckligt, vet inte vad det kan bero på.. men hon hasar sig fram på rumpan, ser sjuuukt ut. och så tycker jag de e lite snuskigt. =/

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards