Alla inlägg under mars 2012

Av Sara - 13 mars 2012 22:45

Har haft tisdagsmys med finaste Elin, god mat och massa annat gott :)

Det behövs ibland, och så har jag ju inte träffat henne på jätte länge!

   

Men nu blire sängen ;)

Av Sara - 13 mars 2012 07:08

Sov en 45 minuter extra idag, vaknade och stängde av larmet ;P var lite svårare å gå upp när man har en liten gosig prins bredvid sig i sängen, det händer ju inte allt för ofta.. Hann väl inte mer än somna igår förrän Wille vaknade å skrek hysteriskt.. Mardrömmar? Hade en de viktiga samtal på min att-göra-lista igår, kom inte fram till något av dom, så blir nytt försök idag.. Ska bara komma ihåg det oxå ;) & igår fick mitt lilla troll tag i min telefon, tyckte det var ovanligt tyst, han hade härjat runt på Facebook chaten, tagit bilder, möblerat om, och så hörde jag att han pratade med någon, mamma! Haha han hade hunnit tjuv ringa ett par stycken, men mormor låg han å pratade med ;) dom e smartare än man tror de här små trollen..Trots den oplanerade sovmorgonen så är jag i tid! & det var bussen med idag för en gångs skull ;)

Av Sara - 12 mars 2012 07:11

Påväg till jobbet och en ny arbetsvecka! Helgen flög ju förbi, var rätt så slut igår så jag däckade på soffan med tv o data på, och lamporna tända ;p tur jag hade ställt larmet! men vi går mot ljusare tider, hur kan man inte bli pigg&glad av att se solen redan vid halv 7?! Superskönt, nu väntar vi bara på värmen! :) hade tänkt ta med teori boken å läsa på vägen till jobbet, men det glömde jag givetvis! Men nu satsar vi stenhårt! Syster & bror har oxå gett sig fan på å ta körkortet, så kanske har vi det alla 3 i år :) väntar bara på handledar papper, sen kööör vi!

Av Sara - 11 mars 2012 22:45

Nu är jag mätt på alkohol och uteliv.. Har varit föör mycket av den varan på senaste tiden, men så är det i perioder.. Hade det inte varit för att Karro fyllde 25, eller att Marie hade avskedsfest så hade jag inte varit ute någon av de senaste helgerna.. huua..


Sjukt stressigt var det ju i fredags, men gick bra ändå de :) Åt god mat & hade mys På HardRockCafé, drog vidare till Nalen och hamnade slutligen på Ett Ställe, vara bara jag och Karro tillslut.. Men det gjorde inget, tyckte det var lite dålig stil dock.. men Karro verkade nöjd och det är ju huvudsaken :) KÖR-BARA-KÖR, var modet för kvällen.. och vi gick ALL IN ;P


   

   


Hm, och det här hittade jag i min väska;)

En souvenir från HardRock & ett VIP-kort.. muhaha! 


Igår var det bara mello-mys hos momii, var inte så kaxig, eller bakis blir jag ju inte.. men lite seg, så passade bra med en mysdag :) verkade falla lillprinsen i smaken oxå..


           


& idag var vi ute hos papi  i Rosenhill och firade Tove igen ;) och sen har jag bara ägnat mig åt de vanliga söndagsfixet.. hunnit allt jag ska så känner mig nöjd, blir nog sängen nu! & kan jag inte somna är dte ju bara öppna böckerna och  plugga ;P


 



 

Av Sara - 9 mars 2012 16:45

Härliga fredag! :) blev bjuden på lunch, på erssons! LYX! :D sen fick jag en kaka, och smita en kvart tidigare :) Kanske blir lite mindre stress iaf.. Har 1 timme på mig att duscha å snygga till mig å ta mig till tåget, hoppas jag har flyt! Hungrig är jag oxå!& imorgon ska vi fira Tove igen, men hos pappa den här gången ;pTrevlig kväll på er!

Av Sara - 9 mars 2012 07:19

Veckan har svischat förbi, ikväll blir det födelsedagsfirande för min fina Puppa Karro, som blir 25 :) blir middag på HardRock så får vi se vad som sker efter det ;) hoppas jag är piggare idag än vad jag var igår! Tjuhu, fredagsmode- ON! Tjing!

Av Sara - 8 mars 2012 22:15

För det är lillasyster Tove's 12:e födelsedag, hurra hurra hurra!


Har varit där en sväng efter jobbet, blev bara hem hämta prinsen, upp och byta om och iväg.. tog med mig matlåda till Wille så han fick mat iaf.. sen hade jag tänkt fixa mat när jag kom hem, men ooorka inte, så nu blire sängen. helt slut!


 

Av Sara - 5 mars 2012 23:17

skulle ju inte skada ;P vissa dagar så känner man sig mer ensam än andra, idag är en sån dag..

Vore ju mysigt att ha någon att kramas med..


& att jag är typ den enda singeln i umgängeskretsen gör det ju inte lättare, booring. Skitsamma första jobbdagen efter en vecka hemma avklarad, lite segt har det varit men skönt å va tillbaka på jobbet, det jag ville få gjort har jag fått gjort här hemma oxå, och de vanliga kvällsrutinerna, laga mat, diska, städa.. never ending story..


& sen jag blev lite hårdare med älskade nappen (ett tag så hade han ju den hela tiden men nu är det enbart när han ska sova) Wille har börjat uttrycka sig lite mer nu, pratar lite mer! Vilket är sjukt kul :) Så fin min lilla kille, men vissa saker har han ju inte själv ord för å då blir det svårt att förstå.. Men man märker att han förstår mer och mer, tiden går så otroligt fort!


Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards