Alla inlägg under september 2011

Av Sara - 7 september 2011 11:28

Mycket negativt & gnälligt i bloggen den senaste tiden.. de e ju tråkigt!

Här är oxå en av Wille's favoriter, dom brukar lyssna på den på dagis :)


Av Sara - 6 september 2011 23:36

Nja, idag masade jag mig iväg till doktorn efter 3 nästan helt sömnlösa nätter.. Har ju som sagt haft sjukt ont i ena sidan, trodde ett tag att jag kanske hade sträckt mig.. Men så var det ju inte, har väl testat de flesta värktabletterna och geler, och inget har hjälpt.. Men hos doktorn blev jag undersökt, och fick alltså svaret på de onda, förkylningen har tagit sig ner i lungan.. Så nu blir det penicillin i 1 vecka.. Hoppas de blir bättre :) Nu är det sova som gäller, måste va redo 6 imorgon bitti, ifall att dom ringer från jobbet, vilket de inte gjorde idag..Natti natti!

Av Sara - 5 september 2011 20:15

Idag ringde dom vid 8 från jobbet, så de va bara kasta sig till dagis och sen in till stan.. så min dag har jag ägnat åt att rengöra sopkärl.. låter ju jätte sunkit men det slår tvätterit med hästlängder! + att jag fick jobba med en jätte härlig tjej :)


Å precis när jag klivit av tåget i Tumba, så ringde dom från dagis och sa att Wille hade blivit biten, i ryggen, 2 gånger.. buuu :( blev jätte ledsen.. men bra att de talar om sånt ändå, å när jag kom till dagis var dom så ledsna fröknarna och hade så dåligt samvete.. stackarna.. sånt som händer.. men känns ju inge kul att nån har bitit på min prins..


Av Sara - 4 september 2011 22:15

I fredags tog vi det bara lungt jag och prinsen, hade så himla ont :/ men till min fördel var Wille på myshumör :)


I lördags var vi bjudna på middag hos Sus&tjejerna, det var jätte trevligt, god mat, fika, och så spelade vi ett askul spel "med andra ord" haha, askul var det! Wille han vägrade att somna och hängde me hela kvällen :) Jonte, Sara & ida var ju oxå där så vi var hela gänget, jätte mysigt!

Prinsen höll sig vaken nästan hela vägen hem..


Idag har vi varit på skansen med mamma & lasse.. hade nog varit roligare om jag var lite piggare.. men jag mådde verkligen skit.. haft såå ont hela dagen, å sen så gick vi inte ens in å kolla på aporna :( eller lillskansen.. nästa gång jag åker dit ska jag göra se allt! men de va mysigt ändå, bra väder :)


      

  hihi :)


Juste, min vän Elin är tillbaka i landet, hon var här i torsdags å umgicks :) och så hade hon med sig presenter till mig & mini ;)


   


Nu, läggdags! Jobba imorgon, även om jag fortfarande har sjukt ont, hoppas de gå över snart ;)

Av Sara - 2 september 2011 11:15

så typiskt och oppassande.. legat hemma halva veckan :/


 

lite gåshud dådå, har förjävla ont i ena sidan, typ revbenen.. blää

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards