Alla inlägg under juni 2011

Av Sara - 16 juni 2011 23:23

Det är jag det, haha.. Visste att jag skulle till BVC den här veckan 1-år kontroll och vaccin, kollade i måndags, bra.. ska vara där torsdag.. men så kollade jag på lappen igår eftermiddag, och skulle ha varit där igår kl.11 åh så typiskt mig!


Skulle ringa och boka om, men de har ju bara telefontid mellan 9-9.30 så ringde imorse, men då var hon ju ledig! Aja, får göra ett nytt försök imorgon..


Har tagit tag i saker å ting, och äntligen öppnat ett eget sparkonto till prinsen (tog ju bara 1 år eller så ;P) så nu har jag fört över pengarna dit istället :) har ju inte kunnat spara så mycket, men det ska väl ordna upp sig när jag börjar jobba :)


Lyckades även dubbelboka mig dubbelt idag.. haha ;P jag hade bestämt med karro på eftermiddan, men lyckades bestämma med både Ida & Lisa så det klaffade precis när jag skulle träffa Karro ;P HAHA aja, sen kom ju Elin oxå.. no harm done vi kan leka många ;)


& det är såå kul och upptäcka nya små egenskaper Wille har, när det var dags för läggdags satt han och pillade med en krämtub, och när jag tog den fick han ett vredesutbrott å sparkade med benen, flaxade med armar, å gav ifrån sig ilskna tjut, haha det såg så kul ut!


Tror jag eventuellt har gjort mig lite osams med min mamma (hoppas inte) men nu blir de sova!

Av Sara - 15 juni 2011 10:56

Just nu är jag kaos, vet egentligen inte varför.. men man har ju en massa hjärnspöken..


om 4 futtiga dagar blir min lilla prins 1 år, ett helt år.. och faktiskt känns det jätte jobbigt, känns som att jag inte hunnit med.. alls.

& snart ska han börja förskolan, det är väl det som känns värst.. att jag ska lämna över honom till någon annan, att någon annan ska ta hand om mitt barn, att han i princip kommer vara mer på förskolan än med mig.. jag kommer ju missa allt..


Men också är det ju på förskolan han kommer att bli medveten om att de andra barnen har pappor, och inte han.. it breakes my heart.

Ibland känns det bara så jävla orättvist, att hans pappa inte vill veta av honom, jag kan bara inte förstå det, hur kan man inte vilja vara med om något så underbart som att se sitt barn, växa & utvecklas å bli en underbar liten person.. jag förstår det inte..


Jag vet att jag valde det här själv, och det ångrar jag inte för 1 sekund, men ibland önskar jag att det vore annorlunda, att det hade varit någon som jag kände för, och som kände för mig, och ville det här tillsammans med mig..


& tankarna snurrar bara runt, jag blir inte klok på nånting.. jag vet inte ens om hans föräldrar vet att Wille existerar, vad dom går miste om.. och jag vet inte hur han tänker eller känner, om han ens kommer ihåg när Wille föddes? Om han ens bryr sig? jag vet att de är lönlöst att fundera på de, men jag kan inte hjälpa det..


Finns ingen jag älskar mer än min son, han är det bästa som finns, helt underbar på alla sätt, och det känns som att jag kommer missa såå mycket nu när jag börjar jobba, och jag vill inte missa 1 sekund..


Av Sara - 14 juni 2011 23:23

Linn ringde mig igår kväll och frågade om jag & Wille kunde komma på deras skolavslutning kl.9 Men vi försov oss lite ;) prinsen somnade senare än vanligt = vaknar senare än vanligt.. så jag vaknade väl 45min innan vi skulle ta bussen, lite stressigt.. fick till och med väcka prinsen, stackarn ;P


 

Men glad var han för det ändå ;) hihi, såå fina små mostrar han har oxå! :) ♥ ♥ ♥


   

Men han var jätte trött! när avslutningen var över åkte vi hem :) men det var jätte trevligt! & flickorna är så stolta så ;) ♥


Det var ju jättefint väder på förmiddan men sen vart de grått å trist, å regnat typ hela eftermiddagen.. så jag och prinsen har bara varit hemma, hela kvällen.. gjort massa tråk grejer..


Men nu blir det nog sängen snart :) Tjing!


Av Sara - 13 juni 2011 22:45

vi träffade Jonte&Sara i centrum och tog en fika, sen handlade vi lite å gick hem..& senare åkte jag, prinsen & Ida hem till Jonte & Sara å grillade och hade de trevligt, tiden går fort när man har roligt, Wille blev övertrött.. kom hem för en stund sen och han somnade direkt ;) ska oxå gå å lägga mig, är helt slut!


     

Av Sara - 13 juni 2011 12:15

jahapp, ny vecka igen då.. dagarna flyger ju förbi! & om bara 2 månader är det dags att börja jobba igen, och för prinsen att börja på dagis.. uss!


Har inte hunnit gjort så mkt än.. jag & Wille har busat hela morgonen, och nu tar han en powernap.. har plockat och städat lite.. inser hur mycket jag vill göra.. om man ändå var rik! :D


Ska framkalla lite bilder, sen ska vi nog ta oss ut en sväng :) Se vad Sara har för sig, om hon & magen kanske vill ha sällskap ;)


Tjing!

Av Sara - 12 juni 2011 23:32

Idag har jag fixat på balkongen, mamma och lasse kom hit efter att de varit på nån husvisning, så sen var mamma hemma med Wille en stund å jag & Lasse åkte å köpte nya blommor till min balkong :)

Så nu är det jättefint! golvet är oxå klart där ute nu, tack vare lasse :) happie happie :)


Sen kom elin hit oxå, har typ inte träffat henne på en vecka så det var mysigt..vi tog de lugnt bara :)


Pratade med Veronica för en stund sen, hon ville att jag skulle hänka på till Grönan imorgon, det vore ju askul.. men det känns inte som att jag har råd :/ och då har jag förmodligen inte de heller.. hmm..


& det är bara 1 vecka kvar tills min prins fyller 1, det är ju heeelt inzane..


  Älskade unge, mitt allt ♥

Av Sara - 11 juni 2011 22:15

Har haft en kanondag :) Åkte med mamma, ida & Wille till Hågelby på förmiddagen, jättefint väder var det med! Kollade lite på djuren, typ getter och får ;P men det kryllade ju av brudar där, alla gifter sig idag eller?


Men det var i alla fall jätte mysigt, vi tog en fika å hade det myyyysigt :)

  Finaste killen ♥


Wille han väl sova 5-10minuter när vi var där, sen skjutsade mamma oss till karro's mamma :)


 


Fick topparna kilppta, var väl på tiden, har inte klippt mig på 2 år ;P

Sen käkade vi tacos, och tårta.. jätte trevligt! :)

Av Sara - 10 juni 2011 20:30

Blev en sväng till Skärholmen iaf, vi mötte Karro där :)

Men vilken helvetisk bussresa, dumt av mig att inte tänka på att det skulle vara snooorvarmt på bussen, sen skulle en envis på med elrullstol, och 150 barnvagnar tvingade sig på fast de inte fanns plats.. kaos, jag var omringad av slibbiga människor.. usch!


Men vi hade trevligt iaf, kollade lite i affärer å så, hitta väl inte nå speciellt, blev lite shorts till prinsen, å nån födelsedagspresent ;)


Men Wille sov inte på hela dagen stackarn, så när vi kom hem va han helt slut!


  orkade knappt äta middag ;P


Imorgon ska i träffa Karro igen :) vi ska till hennes mamma å käka middag å sen kanske hennes lillebror Philip ska få klippa mig :)

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards