Alla inlägg under maj 2011

Av Sara - 8 maj 2011 20:48

Åh, vi har haft en supermysig helg :)


I torsdags så var vi med Elin, käka lite tacos å så, sen kom Fia oxå.. hon var väl kvar typ till 1 ;) hehe, mycket tjejsnack blev de :)


Sen kom Elin hit på fredagsmorgonen igen, hon hade med sig massa mysfrukost ;) hihi, jätte mysigt å käka frukost med nån vuxen människa oxå å jätte gott vare.. var en riktig slapp dag ;P och så sken solen med,  vi var ut å gunga en sväng men de blåste så jävligt :/


  

Men även om de blåser är det skitkul å gunga ;)


Igår mötte vi upp Fia&Rasmus runt 12, gick en sväng i centrum å sen gick vi hem till mig, grabbarna sov och då passade vi på att få lite kaffe & sol ;) och sen busade vi med grabbarna, hihi.. Rasmus är så himla goo, han skulle krama Wille hela tiden.. så söta.. de blev ju lite smällar oxå.. men dom va ända mest snälla me varann


  Fick ett par skitstora glajjer av Fia, asshysst! ;P


& sen blev de premiäråk i raggarbil, hihi.. åå va roligt de va å se Wille, han njöt av fulla drag å digga me till musiken, så himla söt!

Åkte hem till Fia, och så var vi där typ till 1, spelade lite spel och umgicks.. en jätte mysig dag! :)


& idag har jag tagit det lugnt mest, var ute på en promenad på dan.. blev lite gung i lekparken såklart.. sen har jag mest pysslat här hemma, å gosat med Wille.. eller försökt åtminstone.. den där tokern har börjat bitas.. oskönt! så när man försöker kramas o pussas.. så letar han efter ett ställe han kan bita på :P


   

 

Av Sara - 4 maj 2011 23:14

Mjaa.. tvätten blev klar iaf.. prinsen blev på bättre humör, och kunde sova ostört.. Fia kom hit på en kaffe å prata snusk ;) hihi..


Jag kom inte in i duschen förrän vid typ två på eftermiddagen ;P haha.. å de e sååå vidrigt kallt i min lägenhet asså :( buhu.. fick lov å dra till affären för å handla värmeljus, elementen e avstängda.. jag har ingen värme =/ ska ringa hyresvärden imorgon..


Mötte upp Elin i tumba, hon följde me hem å käka, så har umgåtts hela kvällen :) Wille e lite extra kinkig, antar att de är för att 2 tänder till e på g ut..


Har framkallat lite bilder nu, dock har jag ju noll koll på vilka jag redan framkallat? jobbigt dedär :P men valde rätt format den här gången iaf.. men nu e jag dötrött.. så nattinatti!

Av Sara - 4 maj 2011 09:53

Å vad jag avskyr att ha tvättstuga.. uppe innan tuppen, fick lov att väcka lilla prinsen som sov så sött..


    

& såhär kul tycker Wille att det är, men det måste ju göras.. Men uttråkad och förbannad unge, trött blir man av allt kånkande fram o tillbaka, ge mig en tvättmaskin?!


Inte blir man gladare av vädret direkt heller, regnigt å kallt.. usch. det ända positiva är väl att man får mycket gjort..

Av Sara - 3 maj 2011 22:58

Hihi, bestämde med Fia igår att hon skulle komma hit efter att hon lämnat grabbarna på dagis vid 9, jag brukar oftast komma upp runt 7 så inge problems.. bara de att jag vaknade av att de plinga på dörrn ;) HAHA..


Vi hängde hela förmiddan iaf, var i tumba å glodde runt..


Har väl känt mig lite sådär idag, har haft ont på ett ställe i magen ett par dagar nu, verkar inte ge med sig.. och så fort man får ont nere i magen, så blir det automatiskt att jag tänker att de e nå ny cysta eller nåt :/

Ska ju egentligen äta p-piller för att minska risken att de kommer tillbaka, eller ifall att de kommer att dom inte växer.. men måste skaffa nytt recept, och för de måste man gå till läkarn.. osv..


Det är aptrist när de e sånt här skitväder, då kan man ju inte va ute å leka :( men men, Wille har börjat stå mer o mer själv.. duktig kille :)


 

Av Sara - 2 maj 2011 22:45

Tiden går ju så fruktansvärt fort nu.. redan maj ju!

Men segstartade den här veckan, pratade i telefon halva förmiddan med Fia ;P Kändes som att de skulle bli en sån där dag som bara gick..


Men sen ringde pappa å ville ta en fika eftersom att han ändå var i tumba, så då fick jag arslet ur å tog mig ut, men ruggigt kallt ju :(

& sen så kom Karro förbi på en fika oxå (: mkt trevligt!


& ikväll har vi haft musiktema här hemma, jag har sjungit å Wille har dansat å klappat händerna, goding, han ser såå söt ut (:


   Liten galning.

Av Sara - 1 maj 2011 22:39

I fredags kom Karro hit och myste hela dagen, och sen hade hon ingen lust att åka hem så hon sov kvar här (: det var en kanon dag.. käka middag tillsammans var i lekparken en sväng me Wille, å sen så unnade vi oss en varsin öl :) Ooo så god den va :)


  Långis ♥


Igår var typ kaos dag, haha.. Karro åkte väl härifrån runt halv ett, vid strax efter 2 kom Micke,Therese & Leon på besök, å sen kom pappa oxå.. så tiden bara sprang iväg skulle vara hemma hos mamma vid 5 men blev en timme sen.. ;P tokigt kan de bli, men var en trevlig förmiddag iaf..


  Wille & Leon kom bra överrens iaf ;)


Åkte hem till mamma å fick god mat, å så spelade vi kort..

Wille fortsätter dock att vakna i illvrål på nätterna, stackars skruttis.. varit så ett par dagar nu, kan de va mardrömmar?


Jag och mamma satt å pratade till sent, ibland kommer alla känslor å tankar å allt, å då rinner de över till slut.. så grät mig till sömns inatt..

Blev ingen majbrasa heller.. ingen som var särskilt sugen alls.. så vi struntade i det ;P


Idag har vi slappat typ hela dan, å på kvällen kom Lisa&Jim å hälsade på :)


  Hitta en gammal gammal bild (:

Jag, pappa & Brorsan ♥

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards