Alla inlägg den 25 april 2011

Av Sara - 25 april 2011 23:41

Jahapp, då vart helgen lite längre och den nya veckan lite kortare.. ;P


I fredags hade vi besök av mammas kusin Linda & hennes son Jamie, och sen kom Karro&Nestor, de avlöste lite varandra så ingen lugn stund på hela dagen, och då är det ju heller inge kul å sova tycker Wille ;) Men dom åkte runt 6, vi käkade lite middag å så, men Nestor hade inte heller sovit nån middag.. så dom åkte hem (:


Jag & Wille städade å grejade å vid 7 slockna han som ett ljus, å jag var såååååå uttråkad efter att ha haft fullfart hela dagen, till att inte ha något att göra, bara sitta ensam å glo ;P


 


I lördags tog vi de lugnt hela förmiddan, var ute en sväng i parken, å sen badade prinsen, å fasen va kul han har, han älskar det.. plaskar å sprattlar som bara den ;)


  Busunge ♥


& medan han tog en powernap, passade jag på å få lite sol ;) & sen drog vi till mamma :) hade myspys hela kvällen, god mat å trevligt sällskap..



Ida e nästan lite lik Ozzy? ;P



HelloKitty power!


 

Tuffa va? ♥


Igår var de dags för middag igen, fast med styvbrorsan & Flickvännen, men de ringde en halvtimme innan dom skulle vart där å sa att de var sjuka (bakis?) mamma blev jätte ledsen å besviken, hade gått upp tidigt å lagat mat nästan hela dagen.. men de ersattes av Susanne & småtjejerna, så kul att få träffa dom! pappa har ju varit borta i snart 1 månad, brukar ju träffa dom typ varannan vecka när dom e hos pappa..

Så var jätte mysigt igår med, men hade ingen lust att åka hem, så sov kvar en  natt till :)


   

Prinsen älskar att gunga, han skrattar å tjuter :) goding ♥


Idag har vi tagit det lugnt, var å fikade, hängde lite i parken.. sen åkte vi hem mötte elin, och så har vi umgåtts med en hela kvällen :) skönt, så slapp jag sitta här själv ;)


    Prinsen har börjat med en ny min oxå :) rynkar på näsan å väser, undra vart han fått det i från? ;)

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards