Alla inlägg under februari 2011

Av Sara - 12 februari 2011 17:36

Jag hinner inte riktigt med just nu, prinsen är en riktig liten busunge, och han når ALLT just nu, han ställer sig mot allt, kan nästan ta sig upp i soffan till och med ;P gose.


Igår var vi hos pappa/morfar ute i Rosenhill, myspys med minimostrarna, men tillslut kan de bli lite mycket, det ska kånkas å bäras å hållas å bråkas.. "Nu vill jag HA han" hmmm, de har inte hajjat att han är en person med egen vilja? hehe..


Helg är det ju oxå, absolut inget speciellt, är som vilken dag som helst bara att allt stänger tidigare.. typ :P


Är trött & matt, har varit ett par dagar.. virrig som vanligt.


Men ska väl bli lite lördagsmys i alla fall Karro kommer på besök :)

Av Sara - 8 februari 2011 13:05

Aa vad fan skulle jag me en sån till ? Har haft den i bruk i knappt 1  vecka å vad händer? Det går inte ringa ifrån den, så fort man går in på samtal låser den sig? Allvarligt.. piss grejer! 1 ynka vecka å den pajjar!


jaja, igår hade vi tvättstuga jag å prinsen, ganska tufft vill jag lova, hatar tvättstugan & det gör Wille med.. kånka dit kånka hem.. med massa kilo tvätt å en tung bebis.. HELT slut i kroppen, om jag inte hade haft en mini badrum hade tvättmaskin varit nåt!


Prinsen vaknade å skrek hysteriskt igår, jätte ledsen, vet inte vad det var, men fick sitta å gunga honom tills han somnade om i min famn, sjuuukt längesen han gjorde det.. Men fruktansvärt mysigt!


Idag kanske vi ska leka med Elin, vi får se..


Av Sara - 6 februari 2011 21:54

Ahh ytterligare ett par dagar har svichat förbi :) har fikats en massa i helgen, med typ alla ;P Haha.. mysigt! & min lilla tokunge hittar på nya saker varje dag ;) igår satt han och visslade (inåt, men ändå!) + att han vinkade för första gången, och så är han ju förstås bara allmänt gosig & underbar, min fina kille!


Jag har väl inte gjort något speciellt alls :P bara fått dagarna att gå ovanligt fort, tänkte kanske ta mig till öppnis imorgon, längesen!


Tjing!

Av Sara - 3 februari 2011 09:42

Haha min lilla tokunge ♥ idag har han listat ut hur man tar av sig blöjan ;P KUL! haha..


Dagarna bara rusar i väg, i måndags hade vi stora städdagen här hemma, tisdags var syster på besök, och brorsan kom förbi en sväng oxå ..


Igår var vi ute nästan hela dagen :)

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards