Alla inlägg under september 2010

Av Sara - 14 september 2010 11:00

Det är väl på tiden att vi åker och hälsar på på mitt jobb, måste ju visa upp min prins :) så har bestämt mig för att åka dit idag en sväng :)

Känns lite kul, få träffa alla igen oxå, har ju inte varit där på 3 månader.. tiden går så himla fort!


& prinsen är på strålande humör idag oxå, en riktig gullunge! & det är så roligt, för nu händer det nya saker varje dag.. nya ljud & miner.. mysigast är ju nästan att få ligga naken på golvet å bubbla ;)


 


Av Sara - 13 september 2010 20:30

Idag var vi på öppna förskolan för första gången med Fia & grabbarna..

Jag tyckte att det var jätte kul, Wille förstog nog inte så mycket.. Men han haja till lite när vi sjöng Imse Vimse Spindel hans favorit!

  

Han var ju minstingen där ialla fall, alla kunde krypa & gå förutom Wille & Rasmus ;) Men snart så..


Men efter alla nya intryck slockna han som ett ljus på min axel, så då gick vi hem.. hade tvättstuga oxå.. & han har sovit, sovit, sovit & sovit..


 

Ibland känner man sig lite ensam.. jag vet att det är jätte tabu och skriva så när man är nybliven mamma och allt, men små bebisar sover ganska mycket.. & man kan ju inte umgås med de på dedär sättet..


Jag är helt enkelt ovan att vara själv.. har bott med min bror i 2 år, alltid livat.. sen hann jag bara bo själv i 2 veckor innan Wille kom..

& de gamla rutinerna, som att gå upp varje morgon, åka till jobbet, träffa folk, arbetskamrater.. det är ju borta nu när jag e mammaledig.. och jag är en social männsika, gillar inte att sitta själv helt enkelt.

Av Sara - 12 september 2010 23:00

Ja, vad kan jag säga.. har tagit mina easytone's 2 dagar i rad nu, gått samma sväng som vanligt.. men idag har jag träningsvärk.. har inte gjort något annorlunda förutom att skippa de vanliga pjucksen.. ♥ IT!


Vi har varit på kalas idag med, styvbror Tommy & sambo har fyllt år båda 2 i veckan.. det var trevligt :)


Har busat med mitt lilla hjärta hela kvällen, han är ju för charmig! bara skrattar och pratar hela tiden ♥


 

Av Sara - 11 september 2010 22:15

Jahapp, igår var det dags.. för första gången någonsin var jag utan min prins..


Jag & Elin åkte in till grönan och såg Hoffmaestro & Chraa, så jävla grymma va dom! Men sjukt mkt folk.. läste idag att det var 4000 pers som inte kom in =/


Var i alla fall nice att bara få vara Sara för ett par timmar, och som sagt konserten var såå grym, så superbra allting.. får rysningar.. efteråt var det ju vi och typ 15.000 andra som skulle ta oss från djurgårn samtidigt, så jag & elin tog en promenad till söder fick tips om ett ställe; OJOJOJ, där tog vi en varsin birri, as mysigt ställe på medis! :) Hade en sjukt trevlig kväll, allting var kanon!


Men det bästa var nog att få komma hem till min lilla prins.. skulle ljuga om jag sa att jag inte haft ångest över att vara ifrån honom..


       


& idag var Leif här och hälsade på ett par timmar, alltid lika trevligt :)

Av Sara - 9 september 2010 20:00

Igår var pappa här och hjälpte mig lyfta ner den gamla soffan i källaren, den gick precis in :) Han tog med sig tjejerna oxå, så jag bjöd på käk och så fick dom busa lite med Wille..


 

Sen gick jag iväg och mötte Elin i centrum.. och sen gick vi hit :)


 


Var och fikade med pappa i tumba idag, sen har vi varit och promenerat runt lite..

Av Sara - 8 september 2010 16:03

Ringde familjerätten idag.. lite nyfiken på hur allt går..

och han har inte ens varit där, hon har försökt kontakta honom via brev och telefon.. jag vet att han fått breven iaf.. Frågan är hur länge han tror att han kan ignorera detta? Dags att vakna nu kanske, ta ansvar för sitt handlande?


Seriöst, måste jag hitta de mest idiotiska idioterna?!


Aja, min elaka sida hoppas att han är så pass dum att han ignorerar det en stund till, så han får komma till domstol istället. RÖV!

Av Sara - 6 september 2010 22:00

Utan protest! haha ;P


Var med mamma på IKEA igår, hon tyckte att det var dags att jag fick lite ordning hemma, hann ju inte riktigt med eftersom prinsen kom tidigare än tänkt ;) Hade ju bara bott här i 2 veckor, och jobbade heltid, så hann ju inte riktigt..


Anyway.. jag har helt enkelt inte priotriterat det eftersom att de va endel som behövdes till prinsen, så mamma bestämde att hon betalar det sålänge, så får jag betala tillbaka när jag kan :)


Så idag har pappa varit här och hjälpt mig skruva ihop matsalsbord, stolar och soffa..


& igår var vi hos Camila oxå, firade hennes födelsedag :)

Av Sara - 4 september 2010 14:45

Hade myspys med Karro igår, hon kom hit efter jobbet.. vi gick en långpromiss i våra easytone's (reebooks rumpskor ;P) sen gick vi hit och lagade mat och hade det mysigt :) hon visade mig några piloxing (tror de hette så.. ?) steg, vilket var rätt svårt, och ganska jobbigt.. haha!  


Frågade även henne om hon ville bli Wille's gudmor, vilket hon ville! :D


& pratade med Leif idag oxå, som ska bli Wille's gudfar, kan inte tänka mig något bättre.. :) 


& kärleken jag känner för min prins.. blir nästan överväldigad, han är den mest fantastiska, underbaraste, goaste, finaste, & älskade lille kille som finns! Åå vad jag älskar honom!

Han vaknar alltid med världens största leende, och världens sötaste smilgrop, han är bara såå söt & go! Jag är överlycklig att just jag fick bli hans mamma, att jag trots allt fick bli mamma.. de går inte att beskriva med ord.. ♥ 


& jag kan verkligen inte förstå hur man kan välja bort honom? allt dehär underbara.. har fortfarande inte hört något från familjerätten men kan ju inte annat än att säga C, du missar något otroligt, ovärdeligt, underbart!


Har fått ny tid till läkaren oxå, så den 29:e ska jag dit.. uuh känns inget vidare.. men cystan har börjat göra sig påmind igen =/ vill bara ha bort den nu.. men känns så dubbelt, måste ju fixa någon barnvakt till prinsen när jag ska opereras.. även om det inte är något stort ingrepp så kommer jag ju ändå bli drogad.. blä.

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards