Alla inlägg den 4 september 2010

Av Sara - 4 september 2010 14:45

Hade myspys med Karro igår, hon kom hit efter jobbet.. vi gick en långpromiss i våra easytone's (reebooks rumpskor ;P) sen gick vi hit och lagade mat och hade det mysigt :) hon visade mig några piloxing (tror de hette så.. ?) steg, vilket var rätt svårt, och ganska jobbigt.. haha!  


Frågade även henne om hon ville bli Wille's gudmor, vilket hon ville! :D


& pratade med Leif idag oxå, som ska bli Wille's gudfar, kan inte tänka mig något bättre.. :) 


& kärleken jag känner för min prins.. blir nästan överväldigad, han är den mest fantastiska, underbaraste, goaste, finaste, & älskade lille kille som finns! Åå vad jag älskar honom!

Han vaknar alltid med världens största leende, och världens sötaste smilgrop, han är bara såå söt & go! Jag är överlycklig att just jag fick bli hans mamma, att jag trots allt fick bli mamma.. de går inte att beskriva med ord.. ♥ 


& jag kan verkligen inte förstå hur man kan välja bort honom? allt dehär underbara.. har fortfarande inte hört något från familjerätten men kan ju inte annat än att säga C, du missar något otroligt, ovärdeligt, underbart!


Har fått ny tid till läkaren oxå, så den 29:e ska jag dit.. uuh känns inget vidare.. men cystan har börjat göra sig påmind igen =/ vill bara ha bort den nu.. men känns så dubbelt, måste ju fixa någon barnvakt till prinsen när jag ska opereras.. även om det inte är något stort ingrepp så kommer jag ju ändå bli drogad.. blä.

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards