Alla inlägg den 21 juni 2009

Av Sara - 21 juni 2009 18:50

Borta bra, men hemma bäst brukar man ju säga ;)

Har haft en helt okej helg nere i Småland.. var jätte länge sen sist jag var där.. har ju i princip hela släkten där nere..på både mamma's och pappa's sida :)


I fredags morse bar det av i alla fall, jag, mamma, Bella & Ida åkte i en bil.. å grabbarna i en annan.. Jag passade på å sova :) hehe.. ;P Vi var väl framme i Aneby runt ett.. Sen var det bara att börja fixa iordning sig för fest.. min moster Marita har fyllt 50.. så det var kombinerad 50års-/midsommarfest..

Massa folk, och i princip allihopa på mammas sida var där.. 

Det tyckte jag var roligt för det är ju så sällan man ses allihopa sådär.. mina kusiner Anna & Angelica var väl festfixarna, så de vart lekar och tipsrunda å massa skoj :)


Jag, Jonte och Bella sov hos Angelica & hennes man.. sov JÄTTE länge.. helt hemskt vad man sover.. usch måste nästan kolla upp dedär =/ Men men lördagen var ganska lugn.. vi åt middag allihopa å fikade å hade de mysigt :) Mormors köttfärslimpa & kålpudding :D moster Tinna hade gjort Tuppakaka (inte helt säker på namnet, men tror hon kallade det i alla fall)

Alla var rätt sega hela dagen, men sen bestämde vi att vi skulle till Aneby folkets park på kvällen.. 


Väl där var det live-dansband å massa danssugna :) dock fanns det ingen alkohol så långt ögat kunde nå, å sen så var det så ruggigt kallt! usch! Så de blev att lägga sig rätt tidigt sen ;P


Å idag, har väl alla bara degat, samlades och åt lunch hos Mittan innan vi skulle ge oss av.. Å nu är man hemma igen.. sitter och inväntar Linnéa som ska komma hit på fika :)

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards