Alla inlägg under mars 2009

Av Sara - 17 mars 2009 22:38

Tisdag, kändes mycket bättre idag.. Ska försöka sätta upp lite mål å sikt mot så kanske jag känner mig lite vettigare..


Vill tacka mina kära vänner som ställer upp.. speciellt Linnéa, du är en riktig klippa!  Och tack Jossan, för den värmande kommentaren.. fantastisk vad små ord kan göra för självkänslan :)


Har varit en helt okej dag på jobbet :) Sedan var jag och handlade så nu har man mat fram till lön åtminstone :) Linnéa är här också, vi har käkat middag och fikat lite, MYSIGT!

Av Sara - 16 mars 2009 20:47

Har varit en jobbig dag.. jätte mycket att göra och stressigt på jobbet.. så blev det att jobba över med.. alltid lika kul med måndagar.. suck..



Har känt mig lite deppig på sista tiden vet dock inte riktigt varför.. tänkt mycket på det som har varit, och hur jag hade tänkt mig att allt skulle vara nu.. men men det blir inte alltid som man tänkt sig..


Känner mig nog lite misslyckad tror jag, flyttade hemifrån när jag var 18, upp till Hallstavik och kärleken.. trodde att allt skulle bli jätte bra.. men knappt 1 år senare flyttade jag hem till mamma igen.. känns som jag fortfarande inte riktigt kommit på fötter.. Nu har jag ju bott med brorsan i lite mer än 1 år har sökt egen lägenhet i snart 1 år också.. Men det händer ju ingenting! Har i alla fall varit duktig och gått med i a-kassan nu, och jag har ju jobb åtminstone till slutet på augusti.. så jag har väl egentligen inte något att klaga över.. men jag vet inte.. hade högre förväntningar på mig själv..


Har på något vis kanske lyckats göra mig ovän med min Favoritkusin också.. känns ju jättedumt, är bara ledsen för att vi aldrig hörs och hon verkar inte ha någon tid alls över för mig.. saknar ju henne! Men det blev väl ett missförstånd så nu är hon irriterad på mig istället..


Usch, det här är verkligen en hemsk måndag! :( :(

Av Sara - 15 mars 2009 18:56

Jahapp då var det söndag igen då..

Den perfekta städdagen, eftersom att man oftast inte har några planer på söndagarna så brukar jag passa på att städa.. då har man tid å behöver inte stressa.. Men idag har jag varit riktigt sego.. så jag är fortfarande inte klar.. 


Har dock hunnit med nästan hela lägenheten :) damsugit, skurat alla rum i alla fall, förutom brorsans men det får han fanimej sköta själv..  Har tillochmed städat toaletten, strykit och fållat (!) gardiner.. man är ju värsta fruämnet ;) hehe..


Blev en liten paus på eftermiddagen.. åkte iväg till Rosenhill och fikade med Mamm, Lasse & Tobbe (: det vartrevligt, åt en god härlig räkmacka :)


Men nu ska jag återgå till städandet (PUST!)

Av Sara - 15 mars 2009 00:40

Just nu är jag så happy happy happy! :)


Var inne på Livenations hemsida å kollade om de hade bestämt nytt datum för Metallica.. Jag var ju en av de olyckliga fans som fick gå hem utan att ha sett dem förra söndagen..


Men nu e det nya datumet fastställt 4:e Maj blir det av :D var orolig att jag skulle missa eftersom att jag åker till Tunisien i Maj.. Men jag hinner med båda :D :D :D 



Av Sara - 14 mars 2009 23:41

Jahopp, melodifestivalen blev ju lite av en besvikelse.. eller aa otippad vinnare iaf..

Men men här ska inte jag sitta å klaga, allihopa är ju 1000 gånger bättre på sjunga än vad jag är så :)


så nu sitter jag här å vinpimplar, med gumman i knäet å crazy brother som lyssnar på sjuk musik ;P "I need a fat girl" Bella protesterar, för hon vill inte bli fet :P


Längtar sååå till tatto-kryssen typ 2 veckor kvar.. it's gonna be awsome :)

Tatueringsmässa på Silja Galaxy.. måste bara bestämma mig för vad jag ska göra först.. har ju 2 tatueringar redan men det är dags för en till.. eller kanske en ny piercing ? de har jag ju oxå 2 st.. Hm, jag vill iaf ha en till fjäril.. skulle vara coolt å ha en på långfingret.. eller handleden..mja måste fundera lit.. för er som vill veta mer om kryssningen ---> www.tattoobaten.se


Av Sara - 14 mars 2009 19:43

Jahapp, ska man försöka summera de senaste dagarna..


Vi börjar med torsdan, gick upp 05.30 som  vanligt, duscha, drack kaffe å sen springa iväg till bussen ;P jätte lugn och skön dag på jobbet :) Efter jobbet åkte jag hem till min käraa vän Karolin, hon bjöd på middag; broccoli-paj, å det var jätte gott! Sen så fikade vi å snackade skit som vanligt :) hihi mysigt..


Fredag den 13:e (den andra för i år)

Ingen otursdag för mig dock :) Mötte upp Linnéa efter jobbet.. så gick vi hem till mig hon hade gjort en smarrig pasta sallad som hon tog med, sen började fixandet & trixandet inför fest.. :P Vi hann med lite vin och ett par shots oxå innan det bar iväg till Solna :) Det var en av Nea´s vänner som hade festen så jag kände ingen, var väl lite småblyg som vanligt, å segstartad..

Men sedan började trollerierna (fanns nämligen 2 trollkarlar där! :D) och då kom jag igång ett tag, innan jag total deckade ;P hehe..


Bakislördag då.

Vi sov kvar i Solna och fick världens brakfrukost :) yummie.. sen tog vi oss till tumba C, skulle handla lite å så.. hörde skönsång från scenen så vi var tvugna å gå å kika.. å där satt vår gamla skolkompis Hampe med gitarr och sjöng.. ashäftigt, och jag var jätte imponerad :) tss..

Sedan tog vi en fika med Tobias å sen hem å skulle ta en powernap.. vaknade ju dock kl 18. :P haha..


Men nu är det dags för melodifestival & myspys! <3

Av Sara - 11 mars 2009 20:41

Japp, då var det min tur att börja blogga :)

Blev inspirerad av min kära kusin Sandra, som börjat med det och jag tyckte att det verkade roligt så jag gör ett försök :)


Sara är då jag, bor i en trea i förorten tillsammans med min storebror Jonathan, hans fästmö Bella och mina 2 underbara katter :)


Har lämnat ett tufft år bakom mig med uppbrott från min stora kärlek, sjukdomar och allmän motgång..


Men nu ser jag framåt, och känner att jag lämnat det gamla bakom mig.. Det sägs ju att det du inte dör av, gör dig bara starkare ;) i mitt fall tror jag att det stämmer :)


Jobbar på ett lager genom ett bemmaningsföretag, trivs ganska bra men som med alla jobb finns det både fördelar och nackdelar ;)






Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30 31
<<<
Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards