Alla inlägg under mars 2009

Av Sara - 24 mars 2009 22:34

Tjoho!


Ja den här dagen blev ju allt annat än vad jag hadee väntat mig.. usch så tråkigt :( började bra dock.. med sov morgon å allt, jätteskönt!


Men sen gick allt bara dåligt, i princip allt som möjligen kunde strula eller gå fel gjorde det idag.. såå irriterande.. så det blev ju lite övertid idag med.. kom inte ifrån jobbet förrän halv sex.. inte hemma förrän vid halv 8 typ..  såhimla drygt!


Men men Linnéa kom hit och åt middag med mig iaf :) käka tills jag höll på att spy.. haha. sen kaffe o muffins som vanligt ;)


Fick den där skattedeklarationen.. blev faktiskt riktigt besviken, för första gången måste jag betala tillbaka.. dock skitsumma men ändå.. Beror på att jag flyttat runt så jävligt, olika skattetabeller i olika kommuner.. så de är väl mellanskillnaden eller nåt.. 


Fick paket från H&M idag :) -yeeey!- alltid lika spännande att se vad man har beställt ;P har inte provat något än för de orkar jag inte nu.. mest sommarkläder ändå.. å det känns sååå långt borta med detta rugg väder.. snöade idag igen :( blir inte glad..


Men men nu är det dags för mig att sova.. ser fram emot imorgon då blir det våfflor! :D



Av Sara - 23 mars 2009 21:13

Som sagt igår bar det ju av till "Sjätte tunnan", en mysig medeltidskrog i gamlastan.. Var massor av roligt folk där :) Hade jätte trevligt.. Men runt 11 så kände jag att det fick vara bra, så jag var i alla fall hemma runt halv ett :) men fyfan va sliten jag har varit idag.. helt fruktansvärt! 


Tack, Linnéa för en riktigt härlig helg.. det här behövde vi :) <3


Nu sitter jag här och väntar på att "Ballar av stål" ska börja.. ett helt underbart program :) Har inte hänt så jätte mycket idag.. jobbat på som vanligt.. Å jag är såå himla trött!! Men men har lite sovmorgon i morgon iaf :) har lite nya arbetstider.. börjar halv 8 på måndagar nu och 9 på tisdagar.. Nice :)


Men men, ska se om jag lyckas åstadkomma någon nytta här hemma :D

Av Sara - 22 mars 2009 16:44

Jag & Linnéa satt här hemma o vinade as usual.. var grymt partysugna och sms-terrade heeela telefonboken ;P Hehe.. Inget verkade vara på G så vi var nära på att ge upp..

När telefonen plötsligt ringde, vi hittade en fest! :D Så vi drog iväg till min styvbror Tommy i rågsved å festade loss.. hade askul! dock har jag sovit alldeles för lite.. 4 pers dela på en soffa.. då kan det bli lite problem med utrymme o allt dedär ;P hehe.. 


Men men vi åkte väl därifrån runt ett när vi hade moffat i oss några goda mackor, kom till Älvsjö å då går inga tåg! Fifan asså.. fick ta buss till Skärholmen å sen därifrån ta bussen till Tumba.. en liten omväg bara.. skulle tagit typ en halv timme å ta sig hem men det tog istället 2 och en halv timme.. lite drygt.. 


Nu dricker jag lite kaffe o Linnéa står i duschen.. vi håller på att ladda om lite.. ska snart börja röra oss in mot stan till "sjätte tunnan" Linnéa har några vänner som ska dit o jag har aldrig varit där så :) kan bli kul..





Några bilder från igår kväll kommer här.. 

Av Sara - 21 mars 2009 17:19

Igår följde lilla Calle med hem efter jobbet.. Han ska på maskeradfest idag och vara utklädd till eminem så jag hjälpte honom att bleka håret :)


Sen bjöd jag Linnéa på mat å så drack vi lite vin :) var lite partysugna men hittade inget som lockade så jag slocknade på soffan :P Haha.. 


Idag har jag varit o fikat med Tobbe & Benji i Tumba.. sen så kom Lisa-Piffa, så köpte vi massa godis å moff å gick hem å frossa ;P Haha..  Nu är Linnéa tillbaka på sin rätta plats i fåtöljen bredvid mig :) Vi är lite partysugna.. verkar dock inte vara något på G idag heller.. 




Av Sara - 20 mars 2009 06:52

Jahapp, vaknade upp till ännu en ljus dag :) det är ju kanon! även om det inte är så värst varmt så är det ju fortfarande soligt :)


Har hunnit sortera tvätt å grejat, har tvättstuga idag.. JIPPI (not!) Ska snart dra iväg till jobbet men försöker tvinga i mig lite nyponsoppa.. (man MÅSTE ju äta frukost..) 


Den här veckan har gått så jäkla fort! kändes som att det var söndag typ nyss.. men men det är ju snart söndag igen.. men nu ska jag kila.. hoppas att alla får en härlig dag!


Hejsvejs, lingonfejs!

Av Sara - 19 mars 2009 23:02

"Vita non est vivere sed valere vita est"


-Att leva är mer än att bara hålla sig vid liv

Av Sara - 19 mars 2009 22:36

Idag har det varit en bra dag :) Hann med ganska mycket här hemma imorse, innan jag skulle sticka iväg till jobbet.. diskade å städade undan lite.. kände mig jätte duktig, börjar dagen bra så brukar den även sluta bra :) Och även denna dag har solen skinit (är det ett ord ens?!) på oss, man blir så glad :) dock så kom det ju snö mitt på dan.. helt knäppt!


Karolin var här på middag, vi åt cevap'cici (stavas det så?!?!) Jätte gott var det :) mysigt att ha henne här.. det var länge sen.. surfade lite på hm´s hemsida oxå.. shopoholics ;P Sen har vi ätit godis å druckit kaffe :D hihi..


En vecka kvar till tattoo-kryssningen.. har fortfarande inte hittat någon bra bild/text.. så jag får väl leta vidare.. eller hoppas på att tatuerarna har bra fantasi ;) (men det känns LITE vågat ;P) Funderar på att tatuera in ordet "styrka" eller "oövervinnlig" på latin.. dock svårt att hitta översättningar..


men men medans jag surfade omkring hittade jag ett ganska bra ordspråk, eller kanske citat man ska kalla det?


Styrka kommer inte från att vinna,din kamp utvecklar din styrka, när du går igenom svårigheter och beslutar att inte ge upp - det är styrka.


Styrka föds i den djupa tystnaden i hjärtat som länge lidit, inte mitt i glädjen.


Det var allt för idag :) saknar min pappa :( Imorgon är det fredag :D

Hej hopp, gummisnopp!



Ps. bjuder på den här bilden av mig & Karro <3

Av Sara - 18 mars 2009 21:47

När jag vaknade vid halv 6 imorse så sken solen! :D

Blev så himla glad.. helt fantastiskt vad lite sol kan göra för humöret :)


Hade en helt okej dag på jobbet också, några solstrålar tvingade sig in på lagret också.. och det kändes som att de flesta var på bättre humör faktiskt.. jätte härligt :)


Jätte många som  hört av sig idag, lite kul tycker jag :)


Har inte gjort så mycket sen jag kom hem.. strukit lite gardiner, plockat lite som vanligt.. kämpat för  att hålla mig vaken typ..  Men nu är det dags att äntligen sova, en ny dag i morgon och Karro kommer på middag :)


Bubye, appelpie.. 

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30 31
<<<
Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards