Alla inlägg under april 2012

Av Sara - 18 april 2012 17:20

Natt & morgon, så hemsk. Vaknade vid 2 av att jag grät så jag knappt kunde andas, hade en så sjuuukt obehaglig dröm, så vaknade i panik å var så jävla rädd.. Trodde hjärtat skulle hoppa ur kroppen på mig, sen var det ju inte så lätt å somna om, så jag försov mig.. My ringde vid 7 å väckte mig, tack för det! Hoppa i kläder, å gjorde iordning prinsen.. Så medan han mös på soffan med vällingen gick jag ut på balkongen å slukade en kopp kaffe å kollade hur bussarna gick, och när jag skulle in igen.. LÅST! Trodde hjärtat skulle stanna, Wille hade låst ut mig på balkongen, paniken å rädslan.. Tänkte först hoppa ut från balkongen, men hade ju inte hjälpt ett dugg eftersom jag inte hade nycklar.. Tack och lov hade jag ju telefonen så ringde mamma medan jag försökte få Wille att komma å öppna, inte det lättaste! Men han fick upp handtaget nästan till hälften, så då tog jag i och slet upp dörren, tur man förvandlas till hullen när man är mamma! Har haft sån ångest hela dagen, Asså fyfan! Längtar efter min prins, ska krama ihjäl honom!

Av Sara - 17 april 2012 23:52

Hur hann klockan bli så mycket? tror ni jag fått mycket gjort idag? Inte ett skit, efter vi varit på vårdcentralen (Tog halsprov på Wille, men allt var bra, dagis&jobb imorgon) så somnade prinsen, och jag med ;P bra där!


 


har hunnit lite mer än igår iaf, men inte allt jag hade tänkt.. Ja juste, tradera är fan bra grejer ibland.. råkade vinna en budgivning på ett par nya converse för ett tag sen, hämtade ut dom här om dagen :) fint, nu väntar jag bara på shysst väder så jag kan använda dom :)


nä, läggdags nu! uppstigning om 5! Natti natti!


Av Sara - 17 april 2012 22:45

De säger att hon lever ensam

och kanske vill hon ha det så

Men om hon lärde känna mig,

skulle det ändra nåt då?


 
Av Sara - 17 april 2012 18:15


 

Äntligen har dom börjat med lekparken, nu har de där grejerna stått å väntat i evigheter.. men idag började dom röja bort den gamla, och hann starta på den nya, effektiva! Men de håller på för fullt! & Wille är såklart jätte nyfiken så medan jag hållt på å städat å grejat har han suttit å kikat på traktorn, ett av dagens ord! :)

Av Sara - 17 april 2012 07:13

Usch, idag känns det lite jobbigt att vara jag..

Var uppe nästan i tid, hoppade in i duschen och gjorde mig redo för jobbet, å så när jag skulle ta upp prinsen så hade han feber :( dåligt samvete för att jag sa att jag skulle jobba idag, usel arbetare. & dåligt samvete för att jag tänkt att jobba fast fröet mitt inte var helt 100 igår, usel mamma :/




Blir en sväng till läkaren med min prins, han har hostat så hemskt under natten och nu på morgonen, just nu så sover han dock.. när han vaknar går vi till Vårdcentralen.. Buu, idag måste jag försöka göra något vettigt, nu är jag ju ändå uppe i tid och allt..

Av Sara - 16 april 2012 23:54

Man kan ju tro att man ska få extra mycket gjort när man är hemma typ 11 timmar mer än vanligt, men faktum är att jag har inte gjort ett skit nytta idag.. fixat middag & lunch typ.. ;/ blir sjukt omotiverad, och får typ dåligt samvete för att jag inte är på jobbet, frustrerande att vara både mamma & arbetare ibland :P Såklart är det jätte mysigt att få vara med min fina prins lite extra mycket, man upptäcker så mycket nytt, ploppar fram nya ord hela tiden nu, underbart.


Men sen påverkar det ekonomin oxå, och som den enda försörjaren i det här hushållet är det bara min inkomst vi har att räkna med, så självklart svider det..


Aja, blir förmodligen jobb imorgon, han har varit lite svajjig idag.. växlat mellan hängig och pigg hela dagen, så beror väl lite på hur han mår imorgon bitti :/


   


Fick lite nytta gjort på kvällen iaf, men nu blire hoppa i säng! Natti natti på er!

Av Sara - 16 april 2012 13:13

Ja, idag är vi hemma jag & prinsen.. har var jätte hängig imorse och hade en hemsk hosta.. så han somnade om efter lite välling och sov till 12 :/ så det behövdes nog, nu är han hyffsat pigg i alla fall, sitter å äter lite sen lunch..


vanligtvis sitter jag inte vid datorn när han är vaken, men jag lyckas alltid glömma att anmäla vab, men nu kom jag ihåg de.. för en gångs skull, behöver ju pengarna!


ska nog ge oss ut en sväng å köpa nässpray, å få lite frisk luft.. Men jag avskyr att vara hemma, när jag egentligen kan & ska jobba.. gör mig stressad som fan.. men Wille går ju alltid först! och idag är han inte tillräckligt pigg för att orka med dagis..



Tokunge

Av Sara - 13 april 2012 07:24

Idag är det fredagen den 13:e för er som inte visste ;) hehe.. "otursdagen" men efter som 13 är mitt turnummer så hoppas jag den blir kalas :) har en dejt med Linnea efter jobbet, vi ska ut å käka å gå på musikal :) mysigt! Så åker direkt från jobbet ;p hinner alltså inte träffa min prins nå mer idag :( tur vi hade myspys morgon då! :) Tjing!

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards