Alla inlägg den 4 april 2012

Av Sara - 4 april 2012 20:30

Är vad jag jobbar för, hela tiden.. För att jag och min prins ska få det bättre, och nu äntligen så känns det som att det går framåt.. har varit en kämpig höst/vinter men nu börjar det hända saker äntligen..

Men vad vore livet utan motgångar egentligen? ;P


Jag känner mig starkare än någonsin, psykiskt, fine att jag är osäker i vissa situationer, jag är fortfarande den jag är.. en blygis.. Men det mesta rinner av mig sånt som jag kanske förut hade ältat "like water on a ducks back, just runs off" kanske uppfattas som lite dryg? Men det är inte meningen, det är bara det att jag har kommit ganska långt med mig sjäv, jag har långt ifrån världens bästa sjävförtroende och har aldrig haft.. men jag har börjat acceptera den jag är och ser dom förbättringar jag faktiskt gjort. Jag har aldrig tidigare trott på mig själv lika mycket som jag gör nu, och jag klarar mig fan bra. I am a fighter! Pusselbitarna börjar falla på plats..


Nåt som jag har hakat upp mig på, är i fall det skulle hända mig något.. Jag måste kunna veta att Wille kommer att ha en trygg framtid oavsett vad, hans sparande har jag kunnat börja med på riktigt nu vilket såklart är jätte bra, men sen har jag min gruppförsäkring, körkort är på G, det är det närmsta målet just nu, jag är ju självständig redan men med ett körkort behöver jag inte räkna med någon annan.. Det är en grej som jag har så sjukt svårt för, att vara besvärlig, att be om någonting om det absolut inte är nödvändigt.


Näej, nu börjar det bli för djupt.. så över till något annat kul.. har stått en massa kartonger å bråte ute på gården ett par dagar nu, först trodde jag det var nån som flytta.. men så idag var jag för nyfiken, så sprang fram å kika.. och det är ju lekparksgrejer! Woho, vi ska få ny lekpark på vår gård :D jag kan lova att det behövs för den som är nu är så skruttig och äcklig, och så bor det så satans många just i min borg som låter sin katter springa runt så, vi har faktsikt inte lekt i "vår" lekpark en enda gång, för det har varit kattskit och den är närapå å falla ihop, men nu får vi alltså en ny :D wee!


Nä, här har jag inte tid å sitta, måste ta tag i det jag skjutit upp dom senaste dagarna, har så f*cking ont fortfarande, men lite painkillers så funkar man, Tjing!

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards