Alla inlägg under juli 2011

Av Sara - 13 juli 2011 15:35

Har valt att inte skriva på ett par dagar, av den enkla anledningen att jag inte har haft något att skriva om, är lite extra bitter & gnällig just nu, å inge kul å skriva om sånt ? så får bli lite bilder istället..


  Min ena katt hårar som ett monster just nu, får dammsuga typ 313 gånger om dagen, å varje gång jag borstar får jag en hel näve päls, hur är det möjligt att han har hår kvar?   Myslördag med kissemissarna.   tvättsöndag, med trött prins..     Testa sin Bobbycar, mkt roligt!   Roligare att stå på dock..   You & Me ♥


Ska väl ge mig ut på jakt efter människor som faktiskt vill umgås, döööör av tristess, & wille oxå för den delen.. tråkigaste jävla sommaren ever!


Heippa!





Av Sara - 8 juli 2011 22:45

Idag har jag & Wille spenderat hela dagen med Sara på hågelby :)


  Wille njöt av att krypa i de mjuka gräset, snabb som attan dock :)


  Änderna var framme och hälsade oxå, jättespännande!


    Myspys i solen :)


  Wille fick testa storgungan, jättekul!


Har haft en jätte härlig dag i det fina vädret :) fick med mig Lisa hem oxå, blev lite kaffe och mys här hemma.. bra dag!

Av Sara - 7 juli 2011 08:00

Idag är ingen vanliga dag för idag är det Fia's 25års dag :) får se om man är välkommen dit en sväng senare (: jag minns hennes födelsedag för 9 år sen, den firade vi i en tunnel ;P HAHA Jag, Fia & Elin.. men kul hade vi! Jag hade precis kommit hem från italien och hade tagit me mig en del alkohol därifrån så, festen var kirrad! känns fan inte som 9 år sen, sjukt vad tiden går..

Av Sara - 6 juli 2011 13:30

Mamma ringde vid 11 å sa att  hon skulle kolla en grej bara å sen skulle vi  åka om en stund, jag har ringt hur många gånger som helst å hon svarar inte.. dagen rullar ju på.. + att det är fint väder.. men vågar mig inte ut i fall att hon ringer.. hmm.. vänta ett tag till då..

Av Sara - 5 juli 2011 19:15

Den här dagen har bara gått, Wille har haft en sovar-dag så så fort vi har kommit igång här hemma så har han varit trött å seg.. Men ändå på sitt bästa humör :)


  Han hade lirkat av sig blöjan efter sin powernap, å sähär nöjd å glad va han när jag kom in ;) busfrö!


Har mest städat å fixat hemma, tråk dag helt enkelt.. å insekter av alla slag har jag hemma.. kröp en larv på mig, såå vidrigt! usch!


Men imorgon ska vi till IKEA med mamma & Sara, dom ska köpa spjällsäng :) å jag ska bara handla lite små grejer :)


   

Av Sara - 5 juli 2011 00:38

Bläääää, så jävla vidrigt.. Har märkt att blommorna ute på balkongen börjar se så lesdna å trasiga ut, tvestjärt jävlar! På kvällen kan man inte ens va på balkongen, de e på tak, väggar, överallt, och nu även inomhus, i köket, och på väggarna i vardagsrummet! Jag kanske e en fjant men blää dom kan ju krypa in i örat på en, å äta hjärnan typ.. Slitsamma dom e vidriga äckel, som förstör alla mina blommor, å dom kan faktiskt nypas! Nåt bra medel mot dom?! Tips!?

Av Sara - 4 juli 2011 23:30

Blev trippelbokad idag, på samma tid.. så blev en fika/lunch med mamma, Ida & Karro i Tumba (: mkt trevligt.. Ida sommarjobbar lite i tumba den här veckan, men hon hade ingen lunch å ville ha sällskap sen ringde mamma å frågade om vi skulle fika, för att hon var i tumba å hade lämnat lunch till Ida ;P Å där emellan ringde Karro och ville umgås, så tog alla tre i en smäll ;)     Prinsen satt å fnissade sig själv till sömns..


Karro följde med hem sen, har fixat med lite grejer som ska ut på tradera, ätit mat och tagit de lugnt bara :) hon åkte för en stund sen, jag e astrött.. så nu ska ja sova!

Av Sara - 3 juli 2011 22:30

Igår var det ju Countryfestival, vi kom väl dit runt fyra, å då var alla redan där typ, pappa & tjejerna å mamma & resten.. det var ju sjuukt varmt & kvavt.. hade jätte trevligt i början, lurade mamma att åka karusell (HAHA, hon avskyr det!) vet inte om karusellskötarn märkte att mamma inte gillade å jävlades, för den höll fanimej på i 5 minuter, minst.. stackars mamma mådde illa i typ 2 timmar..


              

Wille tyckte de va lite halvjobbigt med värmen, men jäkligt roligat att krypa fritt på stora gräsytor ;) Sara& Jonte tog med sig honom å åkte hem strax innan 7 så då unnade jag mig en öl :) men ah, hade faktiskt inte så kul.. jag & elin åkte därifrån strax innan 12 tror jag, det var lungt ända till 22 sen var det bara en massa gapiga, full, stökiga "ungdomar".. var på poliser över allt, å aa vart liksom inge bra stämning.. har varit där varje år sen jag var 17 typ, och alltid haft kul & trevligt.. men inte i år.. kanske jag som blivit gammal?


Har varit en segodag idag, ida ringde mig strax innan 6 imorse å ville komma å sova på min soffa.. hon hittade inte nycklarna hem ;) å sen tog de ett tag innan jag somnade om, å så känns det så konstigt utan mini hemma.. klevf upp vid elva typ.. Sara& Jonte kom å lämnade prinsen runt 14 han hade skött sig exemplariskt ;) men så började han gråta när dom gick.. skrutt ♥

Vi åkte å käka på Robban's med Elins mam&pap å sen har vi bara segat hela eftermiddagen å kvällen..


Söndagsmys med frukt, mums!  

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards