Alla inlägg under augusti 2010

Av Sara - 17 augusti 2010 23:00

Eller snarare, trippelt! med besök idag..


Hjärtat hade lite svårt att komma till ro igår, så var uppe till strax efter kl.2 innan han somnade, för att vakna varannan timme resten av natten ;P

Så när det ringde på dörren kl.8 imorse var jag varken pigg eller glad..


Jäkla montörer, klampade in.. skulle fixa fibernät eller vafan.. men så långsamma dom va och ett evigt betong borrande å det sprangs ut och in och damm överallt.. blä! så nu har jag en skit ful list i taket på halva lägenheten och en brontosaurus låda ovanför dörren?! Ser jätte dumt och fult ut!


Men men, brorsan kom förbi och fikade.. han har semester 1 vecka till den rackarn, dock så är det ingen av hans vänner som har det.. stackarn! & Pappa tittade förbi oxå, gosade med Wille

 


Finingen ♥


Karro kom hit på middag oxå, självklart var det tvunget att komma världens skyfall när vi var och mötte henne :P men men har i alla fall haft en väldigt mysig dag :)

Av Sara - 15 augusti 2010 23:45


Puuuh! Nu är vi hemma igen, var lite nojig för att åka iväg med min lilla knorr så långt & så länge..


Men det har funkat bra, sov på soffan hos ena min moster, och älsklingen fick sova i sin vagn.. dock så hade alla börjat jobba igen när vi kom ner, lite trist ;P


Men men, i torsdags åkte vi till Ullared, första gången jag var där.. och vad kan jag säga? Det är fanimej påfrestande att gå där, puuh var helt slut.. tack&lov så sov Wille nästan hela tiden.. men det är ju inte att rekomendera att åka dit med barn för det kryllade av galna tanter, fan hysteriska som om de gällde livet ;P Jag shoppade lite iaf, de mesta nödvändiga saker som jag faktiskt behöver.. (det är inte bara skitgrejer där) Eller aa, bebissaker blev det mest, bärsele, hoppgunga, sängkläder, täcken, filtar, nappflaskor.. osv osv osv.


Fredagen, tog vi det ganska lugnt, jag brorsan & Wille var & kollade på säckpipe-uppträdande på anebytorg, det var ju ganska.. hmm.. udda ;P Sen gick vi & hälsade på farmor & farfar, de e såå söta


På kvällen blev de kräftskiva, nästan alla mostrar, kusiner & gubbar var där, dock blir det ganska drygt att sitta nykter efter ett tag när alla andra dricker och börjar bli fulla.. Men min mamma är så söt, hon hade köpt alkholfritt vin & öl till mig ;)


Mycket kalasande har det varit, har träffat en massa släkt och njutit av luften där nere och varit bortskämd med massa tanter & gubbar som gärna gosar,tröstar & matar Wille ;P

    



      



Men som man brukar säga; Borta bra - Hemma bäst! Har precis lagt Wille, han sover så sött.. vi har myst massor när vi kom hem, han har badat, tittat på tv, sen har vi lyssnat på barnsånger ;)

Av Sara - 10 augusti 2010 23:15

Jahapp, har varit på språng hela dagen känns det som, hehe..

Elin kom hit vid 12.30 och hade med sig mini-biskvier som hon & hennes mamma hade bakat :) MUMS!


Sedan följde hon med till BVC, dags för första läkarbesöket.. Allting såg jätte bra ut, och prinsen min har gått upp 800gram sen vi var där senast, bra jobbat på mindre än 2 veckor = Mamma jätte glad :)


Sen gick vi till tumba, vi hade tänkt klippa oss, men vi sket i det ;P

Men inhandlade lite grejer.. sen gick vi hem till mig igen, gjorde egen pizza så jäkla gott! & sen kom min hungriga mamma och tog en bit hon med.. hehe..


& ännu mer besök fick vi, Linnéa & hennes mamma kom hit, så jag fick en liten bok "muminmamman" jättesöt! och Wille fick världens sötaste nalle, ett supergosigt, lurvigt lamm :)


Men nu har alla gett sig av och det är dags för mig att börja packa, för imorgon åker vi till Småland :)

Av Sara - 8 augusti 2010 11:15

Hmm, det här har  varit en tuff helg, gårdagen var inte rolig alls..

Prinsen vaknade vid 10, somnade inte förrän vid 16 och var på uruselt humör..


Jag passade på att ge mig ut, eftersom att det äntligen var uppehåll och hade suttit inne hela dagen med en ledsen son.. så gick iväg till affären å sen tog jag en promenad på runt 1 timme.. vid 19 vaknade han igen, och var lika sur.. somnade inte förrän efter 2 på natten, och då skrek han oavbrutet.. puuh.. just då hade jag önskat att jag inte var själv, att någon bara kunde ha tagit honom 10minuter eller nåt så jag fick en paus..


Ingenting funkande, han ville bara hänga på mammas axel, och så fort jag ens var påväg att lägga ner honom skrek han hysteriskt, så han nästan tappade andan.. det var hemskt.. och när det har gått ett par timmar, så blir man lite knasig i huvudet å börjar tänka.. så jag kände mig helt värdelös, vilket inte hjälper överhuvudtaget..


Just nu är han  glad iaf, ligger å knorrar på en filt :) Ska träffa Linnéa idag :)


 

Av Sara - 6 augusti 2010 22:45

Jaa, idag kände jag att det var dags att tvätta..

Dock så är det ju lite trixigt eftersom att jag inte har någon egen tvättmaskin, så jag måste boka tvättstuga, packa ner bebis i bilbarnstolen, å sen knata tvärs över gården med bebis & tvätt.. puuh!


Så jag ringde min mamma och bad henne komma hit, så jag slapp släpa med knorris.. Vilket hon var snäll & gjorde :)


& så skulle hon iväg och hämta syster Ida i stallet, och kom tillbaka själv.. så jag undrade vart hon gjort av syrran.. och de visade sig att hon hellre satt kvar i bilen på parkeringen i nån timme, istället för att komma upp och hälsa på =/ Hur kan jag inte ta det personligt?


Har känt mig lite off resten av dagen, så har bara kramats med min knorr..

 


Det är så mycket som är och känns tokigt just nu, men det finns något som känns så jävla rätt & det är att jag har min lilla prins..

Av Sara - 5 augusti 2010 23:30

Vilken härlig dag, solen har lyst hela dagen.. vilket man måste ta till vara på efter som inte det hör till vanligheterna just nu ;)


Så idag träffade jag mamma, vi tog en promenad till hågelby, där vi träffade Susanne (styvmamma) & mina småsystrar.. hade lite picknick där på gräset, jätte mysigt!



& nu är Elin här, mötte upp henne på hemvägen :) och prinsen är så fin idag, så söööt i sina byxor! Hihi


 

Av Sara - 4 augusti 2010 20:15

..Mamma & Lasse!


Eftersom jag inte hann bo så länge i min nya lägenhet innan Prinsen kom, så har jag inte hunnit komma iordning, jag jobbade ju ända tills dagen innan han kom så hann inte fixa så mycket..


Men idag har mamma & Lasse varit här hela dagen, satt upp tavlor,hyllor, speglar & lagt golv på min balkong (inflyttningspresent)! Så nu känns det mycket mer som ett hem :) jag är jätte glad!


& Wille har fått mysa en massa med mormor idag med :) det gillar han!



Dom e så fina! världens bästa mamma/mormor & världens absolut bästaste lilla knorrhane.. går ju inte att mista sig vartifrån han har fått sin haka ;)


Fick lite färg oxå, så ska måla färdigt mina kökskåp någon dag :)

Av Sara - 3 augusti 2010 23:45

Mustasch - Bring Me Everyone

http://www.youtube.com/watch?v=Jm1J4RPxxS8


Det är den enda låten prinsen vill lyssna på när han är ledsen & trött.. slocknar som ett ljus! Kanske bor det en liten rocker i honom?



& jag har lyssnat på en massa musik från förra året.. nostalgi!

Elin är här med, ska sova över :) i har kollat på en massa knäppa klipp på youtube, haha, fan va sick people det finns! ;P

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards