Alla inlägg under juli 2010

...

Av Sara - 27 juli 2010 21:15

Dagens feel-weird ? låt;

http://www.youtube.com/watch?v=LXEKuttVRIo


Den e så underbar, men just nu känner jag mig bara konstig när jag hör den.. den påminner..


Första gången jag hörde den var jag med honom, blev förälskad på stört!

Och nu är allt så underligt, läget är helt annorlunda, varje gång jag hörde den här, förra sommaren, så fick jag fjärilar i magen.. för jag tänkte på honom.. & nu är han den sista jag vill tänka på, men jag ser honom varje dag..

Av Sara - 27 juli 2010 19:30

Elin sov över hos oss.. så imorse vaknade jag med 2 favvisar bredvid mig :) Mys! Har bara tagit det lugnt hela dagen..

 

Elin & Knorris


Har knappt ens varit utanför dörren, haha :P Å nu har lilla Bobbo kommit till världen :) Så nu har jag kanske en mamma-kompis å hänga med? ;) Han är lika stor som Wille är nu och han är 5veckor gammal min lilla lilla kille..


 

myspys i sovpåse



Dagens feel-good låt;

http://www.youtube.com/watch?v=r2hOzZoPKyc

den väcker nåt i mig helt enkelt..

Av Sara - 26 juli 2010 17:15

Lite less på alla mydigheter nu, på något konstigt finurligt sätt har min adressändring försvunnit, så är helt plötsligt inte folkbokförd här längre =/ (fast jag bott här i snart 2 månader) well, har ringt och bråkat med skatteverket och adressändring och försäkringskassan.. BLÄ!


Nu har fredrik & Jane åkt igen, var jättetrevligt å prinsen var så lugn när dom var här, satt & knorrade i sin babysitter :)


Mamma & Lasse kom förbi en sväng oxå, bråkade lite med Wille som var så trött, men mamma ville så gärna gosa ;) Han fick fina presenter oxå, mamma har varit å skaka loss på finlandsfärjan och gick lös i taxfreen ;P


Han fick 2 nappar, en nappflaska, och ett första äta-set med mumin på :)


Vi ska snart ge oss ut igen, ska träffa Elin och handla lite mat + att jag måste hitta några tjocktröjor till lillen nu när det e lite kallare, han spydde precis ner den enda som passar ;)


 

Mammas goding

Av Sara - 26 juli 2010 14:30

Har precis kommit hem efter ett besök på BVC, känns jätte bra, för nu går han äntligen upp i vikt som han ska :) = mamma glad.

 


Och idag ska vi få besök av min arbetskamrat Fredrik & hans Jane :) Ska bli trevligt.. har försökt få tag i Elin halva dagen också.. är ju nyfiken på om de kommit någon bebis?!


Dagens feel-good låt;

http://www.youtube.com/watch?v=9kDtkdv-q84

så fina minnen, tillbaka 2-3 år i tiden..

Av Sara - 25 juli 2010 20:00

Har varit en ganska lugn dag idag.. bestämde träff med fina Elin i tumba, och så gick vi hem till mig igen och gjorde supergoda räkmackor ;)


  MUMS!


Men nu har hon åkt till sin vän, som snart ska föda (förhoppningsvis) :)


Wille har varit lite ledsen nu på kvällen, verkar som att han har magknip.. stackarn :( men nu sover han i alla fall..

Ska bara mysa med min lille kille hela kvällen, i morgon är det dags för ett besök på BVC, hoppas hoppas att han har gått upp bra i vikt nu..

 

Av Sara - 24 juli 2010 12:22

Jaa, vad gjorde jag för 1 år sen?


Då satt jag nere på Mantorppark, nere vid banan å njöt av snabba bilar & galna människor, dragrace.. mitt absolut största sommarnöje..En hel helg med massa snabba bilar, en massa öl, en massa sol.. en helg då man bara är precis som alla andra, och alla är där av precis samma anledning.. så skön stämning..


 


och det är första gången sen jag var 15 som jag just nu inte sitter där nere..


& vad trodde jag för 1 år sen att jag skulle befinna mig idag? Nere på Mantorp såklart, om någon hade sagt till mig då att jag om 1 år skulle sitta här med världens underbaraste lilla prins, så hade jag inte trott dom!


För för 1 år sedan, var jag fortfarande dålig och läkarna var inte direkt positiva.. jag var inställd på att jag aldrig skulle kunna få några barn, och började att acceptera det, jag vill bara bli frisk och bekymmersfri..


& nu sitter jag här med en underbar liten son, den finaste som finns, har aldrig känt sådan lycka eller kärlek till någon, han betyder allt


 




Av Sara - 23 juli 2010 22:23

Har haft en jätte trevlig dag, Elin sov ju över här inatt.. Var som på den gamla goda tiden, vi satt och snackade massa gamla minnen, kollade på gamla kort å käkade godis halva natten ;) MYS!


& Jag fick duscha helt själv idag med :) annars tar jag ju alltid med prinsen in, ifall att han skulle vakna.. men idag hade Elin koll på honom så jag fick duscha alldeles själv :)


Vi var och fikade med Elin's pappa idag oxå, blev bjuden på en smarrig räkmacka :)


Sen glodde vi runt i affärer jag köpte lite grejer till mig själv, men de känns inte helt hundra så ska nog lämna tillbaka dom.. Träffade på Fia oxå, med en ny fin frisyr.. mörkt & kort så jag kände knappt igen henne först ;)


 




Sen gick vi tillbaka hit och drack kaffe, å myste med prinsen..

Tror Wille fick lite abstinens när Elin åkte hem igen, för han ville absolut inte sova, och inte ha mat, ingenting dög.. men till sist så somnade han :)


 


Så mamman har passat på att städa här hemma, kastat en massa skit.. dammsugit & skurat heela lägenheten igen, några tappra myror kvar.. har skrubbat varenda kökskåp, alla bänkar, ja allt! Så nånstans därinne bor nog ett litet fruämne ;P

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards