Alla inlägg under april 2009

Av Sara - 11 april 2009 15:48

Är fortfarande i Rosenhill med Bettan & Småtjejerna..

Råkade somna en stund på soffan igår, och har lärt mig att det inte är en så bra idé om Bettan & Tjejerna är i närheten.. vaknade upp med en fin mustach i tusch ;P som för övrigt inte går att tvätta bort, så nu är den grön istället ;P 


Har tagit det lugnt ute i solen nästan heela dagen, Bettan har hållt igång å städat å tvättat å varit jätteduktig :) Jag har mest slappat bara.. Vi hade lite picknick på tomten å åt lite tårta :) hehe..  


Har även hunnit leka lite med barbiedockor i solen.. tjejerna tyckte det var jätte kul! (Ja, jag erkänner, tyckte oxå att det var kul!) Skönt att veta att man fortfarande har lite barnasinne kvar :) Nu sitter jag å väntar på våfflor :) Yummie!

Av Sara - 10 april 2009 20:53

Onsdagen var jätte lugn och skön :) åkte till skärholmen en sväng med Calle efter jobbet.. glodde runt lita, sen kom mamma oxå hon var lite sällskapssjuk, så vi käkade och snackade lite.. ibland är det så skönt att bara prata med sin mamma :)


Jonte & Bella var på kryssning, så fick vara helt själv hemma för en gångs skull, jätteskönt.. passade på å städa å lite så :)


Torsdag, var jag på beordran ledig, riktigt härligt :) Så jag åkte in till stan och fikade med Linnéa, dock som alltid är jag tidsoptimist å vart lite sen (förlåt babe! :(..) Vi delade på en sallad, som för övrigt var en besvikelse.. pytte pytte lite sallad.. men men efter det tog vi oss till Therese & Nestor och fixade mina naglar, så nu är dom lila & fina :)


Efter allt omkring åkande, så åkte vi å mötte upp Karro, gick hem till mig och fixade lie tacos, käkade lite godis å drack vin :) myspys med mina fina tjejor!


Och idag har jag åkt runt halva dan med Bettan & småtjejjerna och handlat på diverse butiker i kungenskurva.. sen hem till Rosenhill med påskmiddag & påsktårta å allt.. så nu är man lite seg och mätt :)

Av Sara - 7 april 2009 21:09

Ja, då kanske det var min tur nu med.. Hade infomöte idag.. volymerna sjunker, och kunderna lämnar =/ så innan sommaren så ska de plocka bort "ett par inhyrda" hur många det innebär vet man ju inte, ser dock inte så ljust ut med tanke på att vi bara är 6 st..


Så jag är nojjig som fan.. å vad "innan sommaren" innebär vet man ju inte heller så, är helt förvirrad =/ vill jobba kvar ju! men men vet inte riktigt vad det innebär för min anställning på bemmaningsföretaget heller.. så känns bara allmänt piss..


Har varit jätte lugnt på jobbet både dag och igår.. men dock inte problemfritt för det såklart.. less på att allt ska strula.. 


Har inget roligt att skriva idag, just nu känns allt mest trist :(

Av Sara - 5 april 2009 21:06

Då var den här veckan på väg mot sitt slut då.. Har haft en helt okej helg, med vinpimpel, sol & mycket fika :) hehe..


Idag sov jag länge, skönt.. Åkte in till stan vid halv ett och mötte Karro & Nestor :) (Nestor är Karro's syster son som hon var barnvakt till..)

Vi var på söder och tog en fika :) sen  anslöt sig Linnéa oxå :) pratade massa strunt o fikade ett bra tag :)


Sen så åkte jag o Linnéa hem till mig, fixade lite mat.. småstädade lite.. sen fikade vi o bara va ett tag.. 


Men nu ska jag hoppa in i duschen, å typ gå å lägga mig måste ju upp tidigt, tidigt, tidigt imorgon! eftersom att jag bytt arbetstider.. men det är helt okej ändå :)

Av Sara - 4 april 2009 20:42

Vilken härlig dag det har varit.. vaknade upp och solen sken..

Så jag Jonte & Bella har suttit på balkongen halva förmiddan och lapat sol, druckit öl o lyssnat på skön musik.. Kändes verkligen som en riktig sommardag härligt :)


Sen har jag ju varit lite duktig oxå, var och storhandlade med mamma så nu slipper vi svälta :) Å så har jag gått omkring å småstädat lite.. håller på med maten nu :)


Ikväll blir det nog lugnt med lite vin :)

Av Sara - 4 april 2009 01:00

Har haft en riktigt bra dag idag.. förutom att jag försov mig :P Haha..

Har gått skit bra på jobbet idag, skönt.. Hade  varit rätt mycket strul när jag var sjuk.. 


Tråkigt är att Ronny har slutat, känns jätte trist, för jag tror inte jag mött någon som tar sitt jobb på så stort allvar som han.. plus att han är en sån härlig männsika också.. Trist att dom bra försvinner när det finns ett och ett annat stolpskott som man gärna kunde byta ut.. men men.. mest trist är väl att jag inte hann säga hejdå :(


Åkte till skärholmen med Kochen efter jobbet å köpte skor :) yeey, har 3 par nya skor.. härligt.. Sen åkte jag hem å fixa käk till mina små barn här hemma (Brorsan & Bella ;)) Sen åkte vi till Heron med ett par polare och såg premiären av "Fast & Furious" den va helt okej.. dock för lite bilar enligt mig.. Men mycke ögongodis ändå ;)


Sitter å dricker lite vin nu och lyssnar på skön musik.. Hade lite andra planer, men de blev inget med det.. så ska bara ta de lugnt ett tag :)



Av Sara - 1 april 2009 13:38

Ne, blev inget jobb för mig idag i alla fall :( blir så frustrerad!

Finns inget värre än att vara magsjuk.. så nu håller jag på å sanerar här hemma så varenda liten jävla bakterie ska dö.. för nu fan ska jag få vara frisk!


Har tänkt lite, fick redo på att ännu en vän har blivit varslad, min Leifi :( så jäkla trsit med den här jäkla finanskrisen.. man blir ju lite nojig själv.. vet ju att jag har anställning till augusti men i alla fall..


Fick brev från a-kassan idag, och jag är med! YES :D känns ju rätt bra.. så jäkla struligt å gå med bara men nu är det gjort :D

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards