Alla inlägg under oktober 2010

Av Sara - 19 oktober 2010 17:29

Satt som vanligt och ugglade halva kvällen igår, väntade på coldcase, när jag hörde hur det ylade utanför.. har 2 kissemissar som gillar att sitta ute på balkongen och spana (bor på första våningen).

Men så hade min minsting Lillen antingen hoppat eller trillat ut, så han satt nedanför å skrek förtvivlat.. som tur var sov prinsen.


Men de va bara för mig att ge mig ut och hämta min stackars kisse som satt där ute i regnet, självklart kände han inte igen mig, blev rädd osh sprang.. men lyckades locka till mig honom tillslut. Men sen när vi skulle in i porten fick han panik, och gav ifrån sig det hemskaste ljudet nånsin, blir inte förvånad om grannarna vakna. usch.


Idag är det en tråkig dag, riktigt pisssväder.. men var ute på en promenad i alla fall.. vantrivs lite med att gå hemma, har väl inte vant mig ännu.. men är så van att ha mkt folk omkring mig alltid ha ngt att göra.. Jovisst, jag har en bebis att ta hand om, vilket självklart är tidskrävande, men just nu när han är lite sjuk så sover han massor..


Så har passat på och organisera papper, räkningar å sånt tråkigt. har tokstädat hela lägenheten, busat med prinsen, som nu sover, igen.


Så vad ska man göra nu? kvällen är bara barnet ju.

Av Sara - 18 oktober 2010 23:50

Känns inte som att jag hinner med någonting, veckorna bara flyger förbi!

redan måndag.. Wille har varit dålig hela helgen feber & snor, men är ändå hyffsat pigg&glad.. hans leende är att dö för.. så himla go!


Igår prövade han att vara kanin;

               




Testade att ge honom lite puré igår, var väl inte direkt någon hit ;P han gjorde dock massa roliga grimarser.. testade hoppgungan oxå, samma där.. efter 5min fick han panik ock skrek hysteriskt, lilla vännen.


Idag prövade jag ge honom gröt, men de där med att få saker instoppade i mun? vad gör man med de? men när jag hällde över det i flaskan var de inge problem.. :)


Jag & Elin målade mitt skafferi idag oxå :) fint blev det, vitt & fräscht!


Älskar min prins, han är helt underbar ♥ ♥ ♥

 

Av Sara - 16 oktober 2010 12:45

Är en virrpanna, har ju bestämt att leka med elin idag, så kom jag ju på att lillasyster Linn fyller 9år idag. så snart bär det av till kalas.. med en inte alltför nöjd prins.. men de ska nog gå bra, för tillfället liggar han nöjd  på mattan & busar ♥


 

Av Sara - 15 oktober 2010 23:30

Känns inte ens som att det har varit fredag.. kom inte in i duschen förrän runt 3 idag, har varit helt sänkt men man vill ju inte se ut som en slusk när man får besök ju..


Karro var här på middag, jättemysigt. även om jag är tokförkyld å får snyta mig typ 100ggr i minuten ;P


& Wille han bara lipar, ser jätte lustig ut!

 


Har verkligen inte känts som fredag idag ;P förutom att alla skriver på facebook typ, "var är festen?" "SUUUUUPA IKVÄLL!!!" osv osv. Går alla helger åt att supa när man är barnfri eller? :P Tkr det är vääääldigt mkt sånt just nu..


& min söta mom ringde, hon saknar Wille, och hans underbara leende som värmer i hjärtat, söt hon! ♥

Av Sara - 14 oktober 2010 22:30

Mjaha, lyckades nästan försova mig idag.. skulle vara hos läkaren kl.10 och vaknade halv (!) snacka om sovmorgon..


Så upp med prinsen, av med blöjan.. nyvaken å stressad tänkte jag mig inte för, å tada! startade dagen med att bli kissad på ;P rakt i ansiktet..

Som tur är bor jag ju ett stenkast från sjukhuset så hann dit i tid.. prinsen var inte alls nöjd med att gå på läkarbesök, så de va lite bökigt..


Har iaf fått medecin mot hypotyreos, så ska tillbaka om 2 månader och se hur värdena ser ut.. förhoppningsvis blir jag piggare.. har fikat med papi & elin idag.. både jag & prinsen är förkylda :(


Men till något kul, prinsen har lärt sig rulla runt vända från rygg till mage har han kunnat nån vecka nu, men nu kan han rulla runt flera varv, ser hur kul ut som helst! haha.. mycket på gång nu, dreglar & tuggar på allt.. så snart lär det komma fram lite tänder., & förkyld på det oxå..

Av Sara - 13 oktober 2010 23:11

Min lilla Wille, han är ju bara för underbar!

Han har varit på superbra humör hela dagen, skrattat och skrattat även fast han har både feber & snor ;P



& Jag har oxå blivit tokförkyld, huvudet känns som bly.. blä.


Ringde sös idag, angående cystan, och vad ska man säga? kvinnan jag pratar påstår att jag bokat tid för en abort nästa vecka.. Öööh ? Nej, då e de fel.. men icke en tid bokad med mitt namn, personnr och allt på abortkliniken.. Va händer lixom? Aja, hon avbokade den tiden iaf eftersom att jag inte har ngt behov av den.. Och får förhoppningvis tid för operation i November.. NICE!


& den här dagen har jag tänkt, tittat på min lilla prins, mött hans blick, å han är verkligen den bästa som finns, den största lyckan.. mitt ljus.. tänk första gången jag såg honom, höll honom, kunde inte förstå att han var min, så liten, så fin. Jag älskar honom mer än något. ♥

Av Sara - 12 oktober 2010 23:30

Hohojaja..

Skulle egentligen tillbringa hela den här veckan ute i Rosenhill hos pappa, Sus har älgjakt & pappa ska egentligen jobba, och eftersom han jobbar 15-06 blir det lite struligt med barnen, så det var alltså tänkt att jag & Wille skulle va där med tjejerna.. men pappa har blitt sjuk =/


Igår ringde de från familjerätten, faderskapstestet är klart.. Så nu vet han säkert att det är han som är pappan, säkert inte vad han hade hoppats på.. Men jag har ju aldrig tvivlat, nu är det svart på vitt iaf, känns lite skumt.. hittils har Wille bara varit min..

Men än är det inte klart, nu ska han erkänna faderskapet, sen ska jag dit igen och godkänna att han har erkänt (!) jäkla procedur alltså!


Jag & Elin tog en promenad i det vackra vårvädret, solen sken, men vilken kyla! brr gick hem och planterade lite fina höstblommor på balkongen :)


Idag har jag varit  lämnat prover, ska till läkarn på torsdag.. diskutera resultaten, antagligen få medicin så jag blir lite piggare och så småningom blir av med struman.. Var även på BVC, prinsen har inte gått upp alls mycket i vikt =/ men som sagt har han heller inte ätit så bra..


Sen kom småtjejerna förbi en sväng, pappas vän Roger skjutsade hit dom, så bjöd på käk och Wille fick busa med sina små mostrar :)


 

Av Sara - 10 oktober 2010 23:15

Hm, den här veckan har bara gått.. Har inte haft varken lust eller ork till att göra nånting knappt..


En jobbig vecka helt enkelt, Wille börjar troligtvis få tänder så han har knappast varit på sitt bästa humör, hysteriska utbrott med jämna mellanrum och det har inte spelat någon roll vad jag än gjort.. Han äter sämre, sover sämre, känns lixom missnöjd? Detta blandat med att jag typ mått piss, saknat ork och lust..


Men Fia & Elin är mina stjärnor just nu, de har hjälpt mig.. Vilket jag uppskattar grymt mkt!


Såg Stockhom Boogie här om dan.. riktigt skum film, men den var härlig! :) i like!


Idag var jag med Fia & Rasmus på UnderbaraBARNmässan fanns en massa kul, fick en del gratisprylar, & så fyndade jag en massa kläder från http://lundmyrb.jetshop.se för där såldes dom för under 100-lappen :)


Men nu e de läge att lämna denna vecka bakom sig, satsar på att den kommande blir kanon!

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards