Alla inlägg den 2 mars 2011

Av Sara - 2 mars 2011 21:48

Jaa, nästan iaf :) hade en liten mörk stund där på eftermiddan, men den gick över lika fort som den kom ungefär :)


Ida kom förbi en sväng, så jag bakade en kladdkaka, hann med en liten promenad oxå, väl ute var det hur sköönt som helst ju! Både jag & prinsen behövde de och blev på mycket bättre humör efter lite sol :)


Jag har städat å rensat å plockat å packat, skinande rent å luktar hur gott som helst :D


Har packat nästan allt som ska med till prinsen, å sen måste jag packa till mig själv oxå ;) men kvällen är ung.. är ju inte ett dugg trött så jag ska ng hinna med det oxå :)


Ska bli jätteskönt å komma iväg lite, så man får längta hem nångång, för fakikst blir man lite hemmakär, drar sig för å ge sig av, men ska bli sjuukt skönt, och tror Wille kommer tycka de e kul oxå, träffa släkten å ta de lugnt på landet.. så imorgon bär de av till de småländska skogarna! :)

Av Sara - 2 mars 2011 14:46

känner jag mig idag, lite sådär.. inte på humör för nånting egentligen..

puuh..har insett att jag inte har en enda singelkompis, eller jo Camila, men hon bor just nu i Chile.. Jag ska inte påstå att jag är avundsjuk eller så.. bara det att ingen  har tid att umgås, för de vill umgås med sina kära, vilket jag självklart förstås.. men ändå.. Skulle ju vara trevligt att ha någon att prata med, käka med..


Ja, jag har ju Wille men det är väl inte riktigt samma sak, jag kan prata med honom men han pratar väl inte direkt tillbaka ;P


dagen började ganska bra ändå, har hunnit med en massa tråkigheter, städat å sådär.. för det värsta jag vet är när man åker iväg och kommer tillbaka till ett skitigt/stökigt hem..


Men nu vet jag inte ens om jag vill åka, hmm..


Har inte ens varit ute idag, fast solen skiner så fint :) har lixom inget mål med att gå ut.. Wille är ju måttligt road av att sitta i vagnen, NOT.. så det lockar inte riktigt.. har sovit piss dåligt ett par nätter nu oxå..


Mamma sa åt mig att inte sova så mycket på dagarna, värst va hon vet! Det händer dock yttterst sällan att jag sover på dagrana.. so that aint the problem .

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards