Alla inlägg den 16 maj 2009

Av Sara - 16 maj 2009 22:07

Sitter återigen hemma hos mamma, kollar lite halft på eurovision..

Hann med allt jag skulle idag iaf.. & Karro kom upp på en snabbfika :)


Mamma kom och hämtade mig runt fem, å så åkte vi hit.. jag sprang ner i tvättstugan.. sen så åkte vi och hämtade Lillsyster Ida och åkte till Robban´s för att köpa pizza..


å det var skitvarmt därinne å solen låg å gassade på, så Ida började må dåligt.. så jag tog med mig henne å gick ut..

Tyckte hon skulle sätta sig ner en stund för hon började bli så blek.. Å PANG! Så stupade hon baklänges slog huvet hårt som fan i asfalten, å började skaka som om hon hade epilepsi.. skrämde ju livet ur mig ungjäveln!  Å jag fick panik å skrek på mamma! Kul att alla är så hjälpsamma, kom fram flera stycken å hämta vatten å allt möjligt.. Å stackarn vart vettskrämd när hon vakna.. Läskigt att bara tuppa av sådär..


Är i allafall klar med tvätten nu :) börjar bli lite nervös och förväntansfull nu, börjar väl sakta men säkert inse att vi snart ligger på beachen i TUNISIEN :) Om 8 timmar sitter jag på planet.. så blir väl det sista jag skriver på ett tag..


Ta hand om er! ;)


Kiss & Kräm


Av Sara - 16 maj 2009 14:13

Hm, jag tror gårdagen nog var den längsta dagen i mitt liv! Hade varit sååå skönt om jag hade varit ledig istället..


Linnéa kom upp efter jobbet, så käkade vi lite middag å tog det lugnt ett tag.. sen skulle jag ju börja packa.. men spårade ur, å blev garderobsrensning istället.. så Linnéa fick med sig en påsa kläder hem :) Å det är ju hemskt vad man hittar i garderoberna.. fyfan, blev så less på mig själv.. fyndade påsar med grejer (kläder, ljusstakar, osv osv.) med prislappar å allt kvar.. Måste sluta upp med de där impuls köpen.. var rätt pinsamt att Linnéa fick se det =/


Éfter att Linnéa hade gått hem, tappade jag lusten helt och hållet å bara låg i soffan å glodde ett tag.. sen kom bror hem med en kompis, å skulle ner till Tb's.. så jag hängde på kände mig som ett nervvrak! Så det vart lite party, fick dansa av mig lite :) fick en jättestor ros av min käre storebror <3


För tillfället sitter jag hemma hos momii och dricker lite kaffe, ska snart åka tillbaka till Tumba & handla städa lite hemma, packa klart det sista.. för att sen åka tillbaka hit å fortsätta med tvätten..


Hinner förmodligen inte träffa Nea idag :( blir ju lite ledsen men ska försöka locka upp henne på en fika när hon jobbat klart ;)


kl. 6 imorgon går planet! vill bara få komma iväg nu, 1 vecka i ett varmt Tunisien, kollade upp vädret.. ska vara drygt 25 grader och sol hela veckan :) ska bli så SKÖNT!


Bubye, appelpie ;)



Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag.
 Första gången..
 Då och då.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7
8
9 10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards